Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Poptávka a nabídka mincí » Zhořelec

Zhořelec

Moderátoři: Dracek, jano7B9, Robbie.

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Zdravím, už nevím,jak si nadávat, při překládání mincí se mi rozlomil oboustranný peníz města Zhořelec. Pokud máte někdo navíc v pěkném stavu - prosím nabídněte.
Registrovaný uživatel
mám jeden v nabídce-není koupaný
http://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/prodej-minci-_post_-175811#post175811
Registrovaný uživatel
máš skrytý mail. můj najdeš v podpisu na stránce. Napiš, domluvíme se.
Registrovaný uživatel
Koiko napsal
Zdravím, už nevím,jak si nadávat, při překládání mincí se mi rozlomil oboustranný peníz města Zhořelec. Pokud máte někdo navíc v pěkném stavu - prosím nabídněte.

tyhle věci u těchto mincí se stávají často.bud rád že to nebyl třeba pěkný parvus zhořelecký peníz není tak hrozná obět ;)
Moderátor
no musím říci, že se mi to zaplať pambu ještě nestalo ... ale asi jen tak nezapomenu na to, když jsem před nějakou dobou vytahoval z kapslí dva nově pořízené brakteáty, a oba mi krátce po sobě spadly z metrové výšky na zem (na lino), to ten půlsekundový pád trval snad celou minutu, když jsem nemohoucně zíral na minci, jak padala :D nejhorší na tom bylo právě to, že mi nejdřív spadla a jedna a poté, co jsem vydýchal to, že se jí nic nestalo, mi při otevírání kapsle vypadla hned ta druhá :D hrozné jizvy na srdci ...
Moderátor
A ja som myslel, že brakteáty nepadajú ale plachtia :mrgreen:
Mne sa stalo, že som raz večer v aute kupoval jednu drobunkú mincu za cca 200 EUR a hneď po zaplatení mi spadla niekde pod nohy. Týpek len pokrčil plecami a dovidenia... a to bola potom dlhá cesta domov...našťastie sa našla nepoškodená
Registrovaný uživatel
kacuro napsal
... před nějakou dobou vytahoval z kapslí dva nově pořízené brakteáty, a oba mi krátce po sobě spadly z metrové výšky na zem...

No musím řící, že se mi to stalo také. S malým moravským brakteátem. Měl jsem ho v kaplsi, která byla vystlaná vatou. Jednou jsem si řekl, že si udělám kvalitnější foto, tak opatrně otevírám kaplsi a pak jak jsem ho bral do prstů, tak se zachytl o tu vatu a už letěl na stůl (stačilo 30 cm) a podstatná část se odlomila. :roll:
Moderátor
no tak to je smůla! zrovna o víkendu jsem si své brakteáty přeskupoval v minc. skříňce a také mi jeden spadl na klávesnici, naštěstí sotva z 10cm výšky a nic se mu nestalo ... doufám, že jsem tím své štěstí na šťastné pády nevyčerpal ...
Registrovaný uživatel
Teď musí Míša pěkně škytat. Stačí si vzpomenout, jak jsem jí z halíře J.z.P. udělal půlhalíř. :oops:
Moderátor
Pavle, tomu se říká kouzelnické číslo :D
Moderátor
Kdy to budeš opakovat? Že bych se podíval jak to děláš... :mrgreen:

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Moderátor
:lol: :mrgreen:
Registrovaný uživatel
Mně se zatím podařilo rozlomit kladský haléř na 3 kusy a poškodit dva feniky - pokaždé to bylo tlakem (v případě haléře celkem jemným) ze strany, s padáním mám takovou zkušenost, že se kupodivu nikdy nic nestane (a už mi spadl třeba pražský groš z metru a půl na kovovou činku apod.).
Registrovaný uživatel
Dráček: Přijeď do KH. Můžem udělat pokus z jaké výšky se halíř ještě nerozlomí. Podmínkou účasti v pokusu je přivést vlastní halíř. Výsledek se pak běžnými statistickými metodami vyhodnotí. :lol:
Moderátor
To máš pech, grošovinu jsem rozprodal již před delší dobou, dodat vzorek tedy bude na Tobě... :lol:
Ale za odměnu můžeš být testující osoba...

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1

Sběratel.com » Poptávka a nabídka mincí » Zhořelec

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1