Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Ocenění, hodnota, určení poštovních známek » Znamky - maji nejakou cenu?

Znamky - maji nejakou cenu?

Moderátoři: dejvy, elle, Zdenek Jindra.

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Zdravim,

nasel jsem doma po dedovi nejake znamky. Mohl by mi nekdo poradit, jestli maji nejakou cenu? Vubec se ve filatelii nevyznam, vyrazy jako s kuponem, se spojkou, atd. mi nic nerikaji:-) Nektere jsem nafotil a ulozil na http://www.nahraj.cz/content/view/5b575a73-a5c8-4f51-8681-ab95d009bfa2

Diky moc.

Vlada
Registrovaný uživatel
Spojkou se myslí dvě známky spojené mezi sebou potištěným nebo nepotištěným kuponem a rozeznávají se 2 typy.Známka-spojka-známka a nebo spojka-známka-spojka.Když utrhneš známku,pak se z toho stává známka s kuponem levým a nebo pravým a nebo spodním či horním.Jinak Ti to komplet vysvětlí Filatelistický Slovník,který vyšel u příležitosti Světové výstavy známek v roce 1988.Navíc jsou tak tyto pojmy vysvětleny i v němčině,Angličtině a Francouzštině.Pěkné Vánoce přeje Skrblík
Moderátor
Na obrazku jsou bezne ciste znamky Protektoratu BuM. Vse max. korunove polozky..

Nové téma Odpovědět

Stránka: 1

Sběratel.com » Ocenění, hodnota, určení poštovních známek » Znamky - maji nejakou cenu?

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1