Autor |
Příspěvek |
|
|
Moderátor
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
výborný nápad,nejednou jsem se chtěl ´´pochlubit´´ maličkostí která mne potěšila a na chlubírnu to bylo málo
|
|
|
Moderátor
|
|
|
|
Moderátor
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
na prvom obrazku ( prispevok 4) mas napisane ''podavia'' miesto podacia... ked si to precitas , zmaz ma
|
|
|
Moderátor
|
Jano všimol som si to. Ale vďaka.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
smith napsal Tak Honzo sem s nimi
tak většinu mých ´´raritek´´(zatím jsem na tom poskromnu ) jsem tu nakonec zveřejnil bud ve vlastním novém tématu a nebo jsem si našel jiné podobné .. ale toto téma je fajn-prostě minichlubírna moc se mi líbí jak máš zpracované ty listy .... to je pro mně španělská vesnice
|
|
|
Moderátor
|
Honzo, nie je v tom žiadna veda. Len trošku pohrať v MS Word-e, poväčšine samozrejme cez noc keď deti spia.....
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
už jsem srávil pár hodin nad tím a asi jsem v tomhle beznadějný málem vyletěl komp oknem
|
|
|
Moderátor
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Mně se na podobné věci víc vyhovuje Power Point. Líp se mi v něm (mimo jiné) pracuje s rámečky přesných velikostí, s textovými poli, apod. Ale každému vyhovuje něco jiného. :-) zakoukanyhonza: Nemám teď skoro žádný volný čas, ale pokud těch listů nebude tisíc, tak podle tvého zadání klidně nějaké v pdf vyrobím. Samozřejmě zdarma. :-) Domluva případně mailem. :-) « Poslední úpravu provedl(a) PavelR v 2. 2. 2013, 19:45. »
|
|
|
Moderátor
|
|
|
|
Moderátor
|
Takto se mně to líbí Sice je spotřeba papíru (používáš 80-ku, nebo 160-ku?), růžky na celistvosti (Leuchtturm 19?) a barva do tiskárny taky letí, ale na uložení fakt pěkné.
|
|
|
Moderátor
|
pavlinka napsal Takto se mně to líbí Sice je spotřeba papíru (používáš 80-ku, nebo 160-ku?), růžky na celistvosti (Leuchtturm 19?) a barva do tiskárny taky letí, ale na uložení fakt pěkné.
Používam klasický výkres, teda asi 160gr. Rožky 19 (práve dnes som si objednal tri krabičky), no a farba do tlačiarne sa míňa (ale našťastie viem si to odpísať vo firme). Určite to nie je špičkové spracovanie s drahými položkami, ale pre mňa zbierka znamená takéto usporiadanie, a nie napchávanie do zásobníkov. Zásobníky používam ako dočasné uskladnenie, kým neskončia na takýchto listoch.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
PavelR napsal Nemám teď skoro žádný volný čas, ale pokud těch listů nebude tisíc, tak podle tvého zadání klidně nějaké v pdf vyrobím. Samozřejmě zdarma. :-) Domluva případně mailem. :-)
Ahoj tisíc jich určitě nebude jsem velmi rád za tuto nabídku a nejspíš ji budu i nucen využít děkuji « Poslední úpravu provedl(a) smith v 4. 2. 2013, 8:23. »
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
zakoukanyhonza: Až to bude aktuální, stačí se ozvat mailem, myslím, že ho nemám skrytý. :-)
|
|
|
Moderátor
|
Dnešné radosti, obe zaobstarané za zlomok kat. záznamu. Obrázky:
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
smith máš to pěkné
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
pekny krajovy kde domov muj ,jednoduche urceni ZP,ta osvobozena republika ma mimo razitka nejakou zvlastnost ?
|
|
|
Moderátor
|
Vajíčko v pase.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
nj fakt,že jo tež jsem nad tím faral
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
dekuji Vam pratele,ja uz jsem slepej jako krtek,doufam,ze az mne potkate na prechodu,tak mi pres nej pomuzete,dekuji se predem,dekuji...
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dlouho tu nic nebylo z PČ 1919, tak jeden přírustek přidám... Obrázky:
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dlouho tu nic nebylo z PČ 1919, tak jeden přírustek přidám...
Pěkné není náhodou od pana Fl..... ml ?????
|
|
|
Moderátor
|
Toto vlákno bolo založené pre 2.ligu.... kde sa ukazujú lacné položky, ktoré urobili radosť novému majiteľovi Prvá liga, čo do kvality a finančnej náročnosti je inde..... Ale, nie je to samozrejme pekný kúsok. A pre niektorých z nás finančne bohu žiaľ nedosiahnuteľný, preto tu prezentujeme skromnejšie veci...
|