Moderátoři: Šenfi, acme2000, smith

Profilový obrázek
mischel13

Uživatel

Zaregistrován:
2. 11. 2008

#51 13. 2. 2018, 11:15
Sběratelsky zajímavá položka sama přiláká velký zájem, tu netřeba chválit.

Zbytek sběratelů by toho dotyčného kupce měli za blázna, utratit takovou sumu za tento chybotisk.🙂

vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

Profilový obrázek
chybotisky

Uživatel

Zaregistrován:
1. 1. 2009

#52 13. 2. 2018, 11:38

Zajímavá poznámka od Evropa1, málokdo je schopen v bankovkách rozlišovat variantu x chybotisk x zmetek.
Hypotetický příklad, 200 Kč série A - proužek Kčs/Kč x proužek Zaire x dvojproužek.

Profilový obrázek
jirka72

Uživatel

Zaregistrován:
14. 9. 2008

#53 13. 2. 2018, 15:09

mas pravdu, hlavni duvod bude ten, ze "vyrobni zmetek" se proda hure nez "vzacny chybotisk"🙂

Profilový obrázek
Rarita

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2018

#54 16. 2. 2018, 02:13

Pánové, zdravím. Dlouho jsem tu nebyl.
Nikoliv, já jsem Rarita a poprvé ve svém životě, jsem toto téma začal studovat minulý čtvrtek.
Ozvali se další lidé. Půjdu patrně cestou Aukra, ačkoliv se ozvalo hodně aukčních platforem.
A poslední zmíňka o chybotisku versus zmetek mě tedy také dost pobavila...a to jsem začal před týdnem.
Také komunikuji s STC. Chybotisk je opravdu krásný.
Rarita

Profilový obrázek
chybotisky

Uživatel

Zaregistrován:
1. 1. 2009

#55 16. 2. 2018, 02:59

Výborně, jsem rád, že jste nakonec dal na moji radu. Nemůžu se dočkat výsledné podoby aukce.

Nezapomeňte dražit včetně lístku z bankomatu a být Vámi zkusil bych si obstarat i certifikát pravosti chybotisku vydaný STC (případně ČNB, pokud jste se jim ještě neozval) spolu s potvrzením nejvyššího stupně vzácnosti RRR opatřený vlastnoručním podpisem generálního ředitele pana Hebelky a pana Moravce ze sekce peněžního a platebního styku ČNB.

Profilový obrázek
Fidzi

Uživatel

Zaregistrován:
10. 3. 2009

#56 16. 2. 2018, 06:37
Pánové, zdravím. Dlouho jsem tu nebyl. Nikoliv, já jsem Rarita a poprvé ve svém životě, jsem toto téma začal studovat minulý čtvrtek. Ozvali se další lidé. Půjdu patrně cestou Aukra, ačkoliv se ozvalo hodně aukčních platforem. A poslední zmíňka o chybotisku versus zmetek mě tedy také dost pobavila...a to jsem začal před týdnem. Také komunikuji s STC. Chybotisk je opravdu krásný. ...

Si robíš prdel, nie ? Už som si myslel, že ťa to konečne prestalo baviť.

Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Profilový obrázek
jirka72

Uživatel

Zaregistrován:
14. 9. 2008

#57 16. 2. 2018, 20:41
Pánové, zdravím. Dlouho jsem tu nebyl. Nikoliv, já jsem Rarita a poprvé ve svém životě, jsem toto téma začal studovat minulý čtvrtek. Ozvali se další lidé. Půjdu patrně cestou Aukra, ačkoliv se ozvalo hodně aukčních platforem. A poslední zmíňka o chybotisku versus zmetek mě tedy také dost pobavila...a to jsem začal před týdnem. Také komunikuji s STC. Chybotisk je opravdu krásný. ...

a o cem proboha? Tam muzou maximalne pokrcit rameny, ze selhala vystupni kontrola ...😃

Profilový obrázek
cedula

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2010

#58 16. 2. 2018, 21:44

Chybotisky to napísal velmi správne. Pri predaji treba priložiť všetky podklady, aby sa zvýraznila unikátnosť tejto jedinečnej bankovky. Možno dosiahnete ďaleko vyššiu cenu, ako očakávate. To by bolo len potvrdenie vašeho predpokladu, o aký skvost v tomto prípade ide.
"Odborníci" z tohto fóra nech si potom utrú nos 😉

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#59 17. 2. 2018, 08:39

To si té své "rarity" moc nevážíte, když ji svěříte Aukru. Kvalitní položky se dávají do velkých aukcí, nejlépe mezinárodních, nikoli do naprosto nevýznamné aukce typu Aukra, kam velká část opravdových sběratelů ze zásady moc často nezavítá.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Profilový obrázek
trava

Uživatel

Zaregistrován:
24. 2. 2009

#60 17. 2. 2018, 10:34

To je sice pravda, že prodej na aukru není ideální, ale někdy zase výsledná cena prodejce mile překvapí. Ale hlavně se dá v případě "nízké ceny ? " 😲 z prodeje vycouvat tím že se zaplatí poplatek a prodej se zruší z důvodu ...😁 Ale aspoň bude mít majitel trochu "Upřesněnou " reálnou cenu.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.