Takže se tak trochu potvrdily naše slova, že chybotisky se hodně těžko oceňují. Měl jste ji prodat, té nabídce za 20.000,- Kč, jak jste psal. Jestli to byla pravda ?😆
Jestli máte odvahu, zkuste ji dát od 1000,- Kč na aukru, / stejně jste to za 1000 pořídil / a v případě nesouhlasu s výslednou cenou bankovku neprodáte. Tam by se ukázalo, jaká je opravdu její cena. Já / i když toto nesbírám / bych za to dal max. do 10.000,- Kč. Držím palce při prodeji.
p.s. Možná by nebylo špatné to dát do jarní aukce Aurea-ještě berou materiál. Tam by se to zhodnotit mohlo.

Zdravím. Je to tak. Trochu mě tlačí čas a k oboru nemám vztah, jde o náhodu, takže tak.
Za 15 000 jsem měl, zájemce a musím říct, že mám i nyní, což jsem si po týdnech ověřil - tato cena je opravdu realizovatelná. Dvacet byla nabídka, já zkoušel Aukro za víc - to nevyšlo, a obrátil jsem se zpět na dvacítku - ta vycouvala. Tak asi tak.

Rarita napsal/a:
Za 15 000 jsem měl, zájemce... Dvacet byla nabídka...
Myslím si, že viac ako 5.000 Kč v tomto stave táto bankovka nie je hodná. Ak vám niekto ponúkol 15.000 Kč, tak rýchle za ním utekajte, aby si to nerozmyslel. Ostatné sú len rozprávky na dobrú noc.
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.