Moderátoři: numismat, smith

Profilový obrázek
Denarius

Uživatel

Zaregistrován:
20. 9. 2008

#41 25. 4. 2009, 22:12
Ano jsou krásné, ale nejsou z Prahy a tak jdou na prodej... Radost mám z tohoto 20Kr.1807C(přírůstek z tohoto týdne), není perfektní, ale je to ročník co se ukazuje opravdu velmi vzácně a v katalogu je silně podceněn !!! [ ...

Sakriš snad ses nedal taky na Prahu 😕

Profilový obrázek
Dracek

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2008

#42 25. 4. 2009, 22:15

To sice ne, ale pokud mi přijde pěkný drobák z Prahy pod ruku za rozumnou cenu, moc často neváhám....😃

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Profilový obrázek
Robbie

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2007

#43 25. 4. 2009, 22:23

Paráda... jinak máš pravdu, hodně mincí v katalogu je nedoceněných...🙂

Já pohledám až přijedu domů, co mám všechno z Prahy a hodím to sem... jelikož mě zajímají všechny mincovny (hlavně pokud jsou pěkně zachovalé) tak nemám přehled kolik čeho mám, musel bych se podívat do seznamu, který zrovna nemám u sebe. Každopádně ty Františkovy měďáky se snažím kompletovat ze všech mincoven... jednou bych rád dal dohromady všechny jeho měděné mince pro dědičné země v luxusních zachovalostech.

..::R::..
robert.kurucz@email.cz

Profilový obrázek
Robbie

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2007

#44 25. 4. 2009, 22:25
Sakriš snad ses nedal taky na Prahu 😕

A já si právě říkám, že jsem tenhle trend již u někoho viděl😃

robert.kurucz@email.cz

Profilový obrázek
Robbie

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2007

#45 25. 4. 2009, 22:28
Robbie: Pokud máš rád pěkné měďáky, doporučoval bych tento.... http://aukce.atlas.cz/item620588886_karel_vi_soldo_1733_vzacny_a_krasny_kus_rr.html Fakt se takto pěkný nevidí...🙂

Víc se mi líbí spíš ten žeton Františka a Marie Ludoviky🙂

robert.kurucz@email.cz

Profilový obrázek
Dracek

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2008

#46 25. 4. 2009, 22:29
Paráda... jinak máš pravdu, hodně mincí v katalogu je nedoceněných...🙂 Já pohledám až přijedu domů, co mám všechno z Prahy a hodím to sem... jelikož mě zajímají všechny mincovny (hlavně pokud jsou pěkně zachovalé) tak nemám přehled kolik čeho mám, musel bych se podívat do seznamu, který zrovna nemám u sebe. Každopádně ty Františkovy měďáky se snažím kompletovat ze všech mincoven... jednou bych rád dal dohromady všechny jeho měděné mince pro dědičné země v luxusních zachovalostech.

To máš co dělat, Františka II. jsem sbíral dřív nejvíce a dost ho i platil, přesto některé měďáky sehnat lepší než pěkná poctivá 2/2 bylo skoro nemožné... 😉

Profilový obrázek
Dracek

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2008

#47 25. 4. 2009, 22:30
Víc se mi líbí spíš ten žeton Františka a Marie Ludoviky🙂

Ten se ale čas od času ukazuje, to soldo ale fakt zcela výjmečně hlavně v tomto stavu... 🙂

Profilový obrázek
Denarius

Uživatel

Zaregistrován:
20. 9. 2008

#48 25. 4. 2009, 22:40
A já si právě říkám, že jsem tenhle trend již u někoho viděl😃

To si nikdo neumí představit co to dá práce dostat je zase zpátky tam kde se narodily 😃

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#49 26. 4. 2009, 07:22
Paráda... jinak máš pravdu, hodně mincí v katalogu je nedoceněných...🙂 Já pohledám až přijedu domů, co mám všechno z Prahy a hodím to sem... jelikož mě zajímají všechny mincovny (hlavně pokud jsou pěkně zachovalé) tak nemám přehled kolik čeho mám, musel bych se podívat do seznamu, který zrovna nemám u sebe. Každopádně ty Františkovy měďáky se snažím kompletovat ze všech mincoven... jednou bych rád dal dohromady všechny jeho měděné mince pro dědičné země v luxusních zachovalostech.

Držím palce ;je to mimoriadne ťažšká práca mne sa to skoro podarilo pri F.J.I.
teda čo sa týka medenáčkov.

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Robbie

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2007

#50 26. 4. 2009, 08:48

Tak je to hlavně na celej život... ale myslím, že to není nemožné🙂 Snad se někdy povede. Mohla by to být jednou hodnotná sbírka.

robert.kurucz@email.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.