na to je jedna dobrá rada, sbírejte i něco jiního než naše bankovky... 😉
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Dráčku, je to sice dobrá rada, něco na ní je, ale když člověka to něco jiného nepřitahuje, tak to těžko bude sbírat... 😉
Materiál není, to je bez debat. Lidi ho syslí, to je bez debat taky. Chce to jenom trpělivost - asi větší než dřív, ale nic jiného se dělat nedá. Přece jenom my tady máme oproti mnoha ostatním výhodu v tom, že máme výrazně kratší "reakční dobu", když se objeví něco zajímavého. Nejen díky fóru!

to se lehko řekne, ale hůř udělá. Bankovky jsou srdeční záležitost. Nejde si jen říct např. že Čína má dobrej růstovej potenciál tak jí začnu sbírat, ale musím mít k té zemi nějaký vztah. I proto většina Čechů vedle ČSR sbírá především Německo a Slováci zase Maďarsko.

Majkl: No je to Tvá věc, ale nechce se mi moc věřit, že by se někomu nemohlo líbit nic mimo naše bankovky...
znám spíše mnoho lidí opačných "problémů" 😉
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

pristupu muze byt cela rada - sbirat nejakou zemi (nebo obdobi v ramci 1 zeme) , nebo jen britskou kralovnu na bankovkach, zvirata (nebo treba jen slony) a tak dale. Nebo vse, co se mi libi - kdyz na to jsou finance, pochopitelne🙂
Me se treba libi Zanzibar, ale jeste zadny nemam😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.