Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Poštovní známky - naše » A1216 velké prádlo prosím o pomoc s určením TD

Vykupminci.cz
Numisargo

A1216 velké prádlo prosím o pomoc s určením TD

Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, dejvy, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Zdravím priatelia, i ked sa filatelii uz nejaky ten rok venujem, II.Čsr nie je mojou prioritou. Dostal sa mi do rúk náhodou tento hárček. Viem, že tieto hárčeky boli tlačené z viacerých tlačových dosiek. Vie niekto pomôcť s určením o ktorú sa jedná v tomto prípade? Príp. je rozdiel v cene hárčeka ak je razený z tej ktorej tlačovej dosky? Ďakujem.

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem
Registrovaný uživatel
príp. ak je treba nejaký detail - scan v lepšom rozlíšení nie je problém ho doplniť.
Moderátor
Aršík byl tištěn ze dvou TD; teoreticky by stačilo změřit velikost.
Registrovaný uživatel
poradíš mi prosím?
Registrovaný uživatel
Jak píše dejvy, nejlépe změřit velikost. Rozměr 140x100 má tisková deska A s kat.cenou 1 500 Kč, z TD B má rozměr 144x102 a kat. cenu 3 800Kč.
Registrovaný uživatel
dakujem, 141x100 takze mam asi tu prvu, co uz:)
Registrovaný uživatel
Jeden z aršíků, který je "oblíben" a drží si v ČSSR II svoji cenu. :lol:
Registrovaný uživatel
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či je známy aj rozmer 144x100, alebo ja to zle meriam. Ďakujem.
Registrovaný uživatel
Dobrý den,chtěl bych Vás poprosit a zeptat se , v čem je ještě rozdíl mezi Ačkem a Bečkem , mám totiž rozměr 142,2 x 100,7 a nevím kam jí zařadit děkuji za rady a přeji hezký den
Registrovaný uživatel
Registrovaný uživatel
Brett napsal

Děkuji za pomoc, bohužel mám tečku u číslice 5, zmátly mně ty rozměry a že mám v horním pravým slově srdce přeškrtlou pravou nožičku písmene R , takže to vypadá jako malinkatý křížek. Ještě jednou dík
Registrovaný uživatel

Obrázky:

Moderátor
KanaK napsal
Dobrý den,chtěl bych Vás poprosit a zeptat se , v čem je ještě rozdíl mezi Ačkem a Bečkem , mám totiž rozměr 142,2 x 100,7 a nevím kam jí zařadit děkuji za rady a přeji hezký den

Rozměry u aršíku z TD A kolísají. Mám ve svojí sbírce jak rozměr 140x100, tak rozměr 142 x 101

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Sběratel.com » Poštovní známky - naše » A1216 velké prádlo prosím o pomoc s určením TD

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1