Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Skrblíkov » Alba

Vykupminci.cz
Numisargo

Alba

Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, Jaromir, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Nejsem filatelista. Mám dotaz. Získal jsem nějaké bankovky, které byly uloženy ve fil. albech A 4. Je jich sedm od cca 4 listech až po cca 8 listů. Na čtyřech jsou na líci ČSSR znaky před rokem 1989. Nevím, zda se ještě používají a jestli by měl někdo zájem a za kolik, případně výměna medaile :D . Mohu předat v Praze, protože poštovné .....
Nafotit můžu příští týden.
Registrovaný uživatel
Budú to pravdepodobne kolky "kubánska kríza" ... Stačí zadať tu na fóre hore do "Vyhledávání ...
Registrovaný uživatel
Teda, ak som správne z toho popisu vydedukoval, že sa jedná o znaky (nalepené kolky) na bankovkách a nie znaky na albumoch ...
Registrovaný uživatel
Jsem "tatar". Jedná se jen o prázdná alba na známky. Ohledně bankovek bych se ptal jinde. Znaky jsou zlatě natištěny na líci alb.
Omlouvám se zmatení :) .
« Poslední úpravu provedl(a) taho v 30. 4. 2017, 19:59. »
Registrovaný uživatel
taho napsal
Jsem "tatar". Jedná se jen o prázdná alba na známky. Ohledně bankovek bych se ptal jinde. Znaky jsou zlatě natištěny na líci alb.
Omlouvám se zmatení :) .

taho - ja keď som si znovu prečítal ten príspevok, tak som si uvedomil, že to bolo asi myslené inak ;) V pohode pokecali sme :)
Registrovaný uživatel
Žádná odezva. Nikdo neporadí?

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Sběratel.com » Skrblíkov » Alba

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1