Ďakujem za každú pomoc či radu.
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Moderátoři: smith.
Stránka: 1
Autor | Příspěvek |
---|---|
#1 26. 11. 2020, 0:14
|
|
Registrovaný uživatel |
Nájde sa tu niekto kto si archivuje staré aukcie z webu numismatika.cz? Napríklad ČNS Praha, Brno, Nummus Olomouc,... Ide mi o text v spojení s obrázkami pre moje zberateľské účely. Bohužiaľ samotný web sám seba nezálohuje a ani nearchivuje a univerzálne riešenia ako www.archive.org archivujú len textovú časť.
Ďakujem za každú pomoc či radu. _______________ Processed coin catalogs 3.788 Auctions / 32.320 Lots Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :) Sent from my ZX Spectrum |
#2 26. 11. 2020, 14:04
|
|
Moderátor |
Něco mám s ČSN Praha...
Co konkrétně shániš..? |
#3 26. 11. 2020, 14:41
|
|
Registrovaný uživatel |
Všetky staršie aukcie než tie, ktoré sú v súčasnosti prístupné. Najlepšia je browsovateľná kópia vytvorená webspiderom alebo prehliadačom. Pokiaľ to vieš uložiť na fastshare tak to by bolo úplne ideálne.
_______________ Processed coin catalogs 3.788 Auctions / 32.320 Lots Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :) Sent from my ZX Spectrum |
#4 26. 11. 2020, 17:18
|
|
Moderátor |
Tak to bude problém, mám vše ve standardních katalozích. To co nedohledám v historii webu, kompenzuji aukčními katalogy, alespoň těch velkých akčních síňí....
|
#5 26. 11. 2020, 19:01
|
|
Registrovaný uživatel |
Veľké aukcie sú všetky na sixbide, alebo aukčné firmy majú vlastné archívy. Ale ďakujem za snahu.
_______________ Processed coin catalogs 3.788 Auctions / 32.320 Lots Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :) Sent from my ZX Spectrum |
#6 26. 11. 2020, 19:37
|
|
Moderátor |
10, 15 let staré aukce, na webu těžko.. Aukční společnosti snad ano, ale zřejmě to bude zdlouhavý proces..
|
#7 27. 11. 2020, 11:24
|
|
Registrovaný uživatel |
Ešte poznámka k rozdielu ČNS vs. ČSN (často to tu v príspevkoch zamieňaš) ČNS = Česká numizmatická společnost ČSN = Československá štátna norma _______________ Processed coin catalogs 3.788 Auctions / 32.320 Lots Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :) Sent from my ZX Spectrum |
#8 27. 11. 2020, 17:08
|
|
Moderátor |
Pardon predikce v mobilu...
Hold dobrý úmysl, je vždy záslužně potrestán... Viz tahle diskuze « Poslední úpravu provedl(a) Guldiner v 27. 11. 2020, 17:13. » |
#9 6. 5. 2023, 10:25
|
|
Registrovaný uživatel |
Po dvoch rokoch by som rád svoju výzvu opakoval -
nájde sa tu niekto kto si archivuje staré aukcie z webu numismatika.cz? Napríklad ČNS Brno, Hradec, Praha, Šumperk, Nummus Olomouc,... Ide mi o text v spojení s obrázkami pre moje zberateľské účely. Bohužiaľ samotný web sám seba nezálohuje a ani nearchivuje a univerzálne riešenia ako www.archive.org archivujú len textovú časť. Ďakujem za každú pomoc či hodnotnú radu. _______________ Processed coin catalogs 3.788 Auctions / 32.320 Lots Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :) Sent from my ZX Spectrum |
Stránka: 1
Seznam uživatelů · Seznam správců · Statistiky · RSS kanál
Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky | UseBB 1