Moderátoři: smith

Má niekto skúsenosti s nakupovaním cez teszvesz.hu? Mala by to byť maďarská odnož Aukra, takže registrovaný tam akože som. Ale keď chcem prihodiť, tak mi napíše, že nie som overený a že mi na vyžiadanie pošlú bezpečnostný kód cez SMS. Keď si ho dám poslať, tak mi to píše, že sms posielajú len na maďarské čísla 👿 Ide ma jebnúť... Pomôže niekto? Vďaka

😲 😲 😲
Predávajúcemu úprimne gratulujem. Kupujúci (od 40 USD vyššie) by asi mali prestať fetovať 😉 Alebo je to celé nejaký ojeb 👿

numismat: ten, co vedl, zjistil, ze ho nekdo dotahuje, tak zvysil prihoz (to uz je sam o sobe znak cloveka, ktery jednak nema poneti o cenach a jednak prihazuje iracionalnim zpusobem).. pak si to jeste rozmyslel a zase zvysil svuj limit.. souhlasim, ze ta aukce vypada jako soutez o nejzfetovanejsiho pitomce🙂

Hmmm, to mne ako predajcovi sa také niečo stať nemôže 👿
Skôr naopak. 3 týždne späť som predal na allegre jeden podľa mňa dosť vzácny denár v podstate za babku a navyše mi ten Poliak doteraz nie je schopný zaplatiť 👿 Takže som vlastne predal prd, ale províziu som aukru už zacvakal... Som lúzer 😁

Vždycky se dá požádat o vrácení provize z neuskutečněného prodeje .

To je fakt.....sice to jsou i někdy nervy dostat provizi zpět......ale pořádek dělá přátelé.......😎 Já bych to nahlásil a ať se postarají......no ne?!

No, Poliak mi dnes ráno konečne zaplatil cez PayPal. Ale keď som zistil, že si z platby stiahli 5,31 EUR (fee amount), tak mi skoro oči vypadli 😲 Nejak sa mi nedarí vypátrať, že za čo taká pálka. 👿 Zatiaľ som cez PayPal len platil, toto je prvýkrát, čo mi niekto poslal peniaze. Poradí niekto?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.