Autor |
Příspěvek |
|
|
Registrovaný uživatel
|
vedeli by ste byt prosim konkretny, celkom by ma to zaujimalo
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
čo sa týka prevzatie materiálu a platba, je u nich asi najkratší interval. Inde to trvá dlhšie. Druhá vec je kvalita fotiek .
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Ako je to z doručovaním vydražených vecí? - ide mi o to, či materiál zo sálovej aukcie je pripojený k materiálu z e-časti v jednej zásielke, alebo to berú ako celkom nezávislú vec. Upozornenie na faktúru zo sálovky mám už nejaký čas v mejli a z internetovej dostanem asi tiež samostatnú faktúru. ďakujem.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
e - aukcia sa skončila až včera, tak faktúry budú rozposielať až teraz. zasielanie na Slovensko bolo asi trochu komplikovanejšie, bolo to cez tretiu osobu a mne to v minulosti prišlo na dobierku. Ale myslím si, že stačí tam zavolať alebo napísať a dohodnúť sa. Akým spôsobom to budú riešiť teraz netuším.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
jen drobnost, e aukce končí až dnes. btw ano, jde s nimi vše domluvit. já už mám věci ze všech tří aukcí na cestě... 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Moderátor
|
Voloda16 napsal jen drobnost, e aukce končí až dnes. btw ano, jde s nimi vše domluvit. já už mám věci ze všech tří aukcí na cestě... 
Všude bylo avizováno, že aukce bude 6.-10. Mimochodem Künker měl aukci 2.-3. a mince byly odeslány 9. (byly za blbou stovku EUR, takže si nedělám iluze, že mi to neposílali jako jednomu z posledních), dostal jsem je v pondělí. Zajímalo by mne jestli Aurea taky odesílala už včera 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
no, sice jsem je musel urgovat a platil jsem asi druhý den po faktuře (ale ne zase po konci aukce) a mince právě zatřiďuji, takže posílali včera 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
ja som faktúru dostal 12.12. tak by to už teoreticky mohlo byť na ceste
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
A položka č. 7198...nechapem... je na tých minciach niečo vynimočne??? Dať 2500kc za bežné ročníky...
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Hm,já fakturu obdržel také 12.12.-zvolil dobírku,-a nemám nic dodnes. Na dotaz mi bylo dnes odpovězeno: Platba přijata,faktura označená jako zaplacená,děkujeme Asi rok a půl zpět mi zase na dotaz bylo odpovězeno: Položku XY jste sice vydražil,ale omlouváme se,zapomněli jsme limit vložit do databáze. Aukce Aurei..těžká a nejistá věc..
|
|
|
Moderátor
|
Ja, abych byl spravedlivy, jsem dostal mince z aukce Aurea tesne pred Vanocemi (kdy uz jsem bohuzel nebyl doma), takze si je jdu dukladneji prohlednout vlastne az dneska (po Vanocich jsem byl v praci, pak narocny Silvestr..) 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
To já si"své" mince můžu prohlédnout opět jen na obrázku,ale na druhou stranu si k tomu prohlížení můžu koupit za ušetřené peníze šunku 
|
|
|
Moderátor
|
Tak ale snad přijdou, když je na ně faktura, ne? 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
nevím co to má znamenat, ale ty příhozy v nové eaukci ,nejsou podle mě za takové mince reálné. asi mám vlčí mlhu 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
jj, ale pár kousků mi domů přijde 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Mě také 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Nicméně je pravda, že ceny vyšponovali hodně.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Hodne mincí v novej eaukcii sa mi nezobrazuje.... Mám nejaký problém na kompe, alebo to ešte nemajú dotiahnuté?
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
co jsem procházel, tak jsem problém neměl. ale je pravda, že se to jednou dobu načítalo delší čas a občas padlo na začátek... asi to bude prohlížeč vz. dražební program
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Taky mi to ruzne blbe. Podle pocasi. Treba Firefox na to neni uplne idealni.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Idem cez Chrome, teraz som skúsil explorer, ale to samé, skrátka niektoré položky sú miesto fotky iba ikony a po rozkliknutí ako ikony tiež ostanú a nenapadá ma nič prečo. nikdy mi to doteraz neurobilo.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Jejich chyba to nebude, protože já ve Firefoxu vidím vše.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Já jsem bohužel mezi tou částí obecenstva, která nevidí vše...(zkoušeno na dvou počítačích, různá IPadresa, používám na obou Firefox).
|