Autor |
Příspěvek |
|
|
Registrovaný uživatel
|
kacuro napsal Tak jsem se Ti smál a dnes se mi to vymstilo  Dvě hodiny sedím přihlášený u PC jako kretén a když přijde má položka, kterou jsem chtěl, tak tlačítko "přihodit" nebylo aktivní. I když jsem byl oficiálně přihlášený, na klikání tlačítko nereagovalo. A než jsem se odhlásil a zase přihlásil, položka byla v trapu za 60% ceny, na kterou jsem chtěl jít 
Kacuro, presne to isté sa stalo mne pri minulej e-aukcii. Musel som reštartovať prehliadač, ale položka bola už nenávratne preč.  _______________ Processed coin catalogs 3.145 Auctions / 26.275 LotsVšetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :) Sent from my ZX Spectrum
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
a přitom stačí poslat limit...
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
kato napsal Neštěstí v aukci, štěstí v lásce 
kacuro napsal Zeptám se přítulkyně, jestli je to pravda 
Tak u nás doma to nefunguje, zrovna jsme se pohádali 
|
|
|
Moderátor
|
No já jsem přihazoval, celou dobu mi to ukazovalo, že jsem vyhrál, a nakonec výhercem je někdo jinej, kdo přihodil stejnou částku, jako já, ale pozdějc. Ve výpisu jsem před ním. Neměl by jeho příhoz být neplatný? Ale neva. Důležitý je pro mně spíš německo a literatura. Tam to bude asi litej boj. 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
pavelgregor napsal No já jsem přihazoval, celou dobu mi to ukazovalo, že jsem vyhrál, a nakonec výhercem je někdo jinej, kdo přihodil stejnou částku, jako já, ale pozdějc. Ve výpisu jsem před ním. Neměl by jeho příhoz být neplatný? Ale neva. Důležitý je pro mně spíš německo a literatura. Tam to bude asi litej boj. 
Som presne v rovnakej situácii. Prihodil som, mal som najvyššie prihodenie, ale zrazu ma druhý dražiteľ s rovnakým príhodom predbehol. Podľa záznamu sme obaja prihodili v rovnakej minúte a rovnakej sekunde. Už som to reklamoval, tak uvidíme. Ani som nevedel, že poznám toľko sprostých slov... _______________ Processed coin catalogs 3.145 Auctions / 26.275 LotsVšetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :) Sent from my ZX Spectrum
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
kacuro napsal kato napsal Neštěstí v aukci, štěstí v lásce 
kacuro napsal Zeptám se přítulkyně, jestli je to pravda 
Tak u nás doma to nefunguje, zrovna jsme se pohádali   někdy to není na škodu pročistit vzduch
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Za dva týždne má byť aukcia Auróra a katalóg ešte stále nikde. Neviete prečo sa to zadrhlo alebo kedy to vyhodia na web? _______________ Processed coin catalogs 3.145 Auctions / 26.275 LotsVšetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :) Sent from my ZX Spectrum
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
To nevím ale ještě dnes jim posílám mince. Prý to stihnou. Tak počítám že možná koncem týdne
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
do e aukce,či do sálové?
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
netusim, to jsem neresil.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Tak zatím nic. Uvidíme.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
zitra pry vyjde katalog :-)
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Máte někdo zkušenost s prodejem u aurei? Momentálně na maily nereagují, druhý mail na p. Veselého nefunkční. Po telefonu mi řekl ať mu to pošlu odpo, zřejmě plná schránka, nevěděl jsem že to má dnes ještě limit. A po týdnu žádná reakce a mail stále nefunkční. Tak by mě jen zajímalo jestli třeba budu čekat do května, nebo máte rychlejší zkušenosti?
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Ja som to s nimi riešil vždy osobne, ale teraz je to komplikované. Je možné že nepracujú.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Také se mi email na aukci vracel, ale za dva dny už to šlo. Asi něco vymazal, ale málo :-) Zkuste to další den znovu. Na email do obchodu bez reakce.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
dula77 napsal Ja som to s nimi riešil vždy osobne, ale teraz je to komplikované. Je možné že nepracujú.
Pracujú. Poslali mi upomienku, že mám zaplatiť.  _______________ Processed coin catalogs 3.145 Auctions / 26.275 LotsVšetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :) Sent from my ZX Spectrum
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Otravnykomar napsal Máte někdo zkušenost s prodejem u aurei? Momentálně na maily nereagují, druhý mail na p. Veselého nefunkční. Po telefonu mi řekl ať mu to pošlu odpo, zřejmě plná schránka, nevěděl jsem že to má dnes ještě limit. A po týdnu žádná reakce a mail stále nefunkční. Tak by mě jen zajímalo jestli třeba budu čekat do května, nebo máte rychlejší zkušenosti?
No to se nediv, pokud mu tam posíláš fota nějakých cetek jako x dalších podivínu, tak se ti na to tak maximálně vysere...
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Trapné je ublížené ego...
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
lub121 napsal Také se mi email na aukci vracel, ale za dva dny už to šlo. Asi něco vymazal, ale málo :-) Zkuste to další den znovu. Na email do obchodu bez reakce.
Dík, zkusím ještě znovu odeslat. Jj mail na obchod bez reakce. Já jim totiž zapomněl dát číslo účtu pro platbu. Fidzi napsal Pracujú. Poslali mi upomienku, že mám zaplatiť. 
Jaaj, tak to se nedivím když jsou tady takový opozdilci, já už myslel že už budou mít všichni všechno vyřešený. barbar napsal tak se ti na to tak maximálně vysere...
Aaaaa, výpad!  bohužel se zdá že jsi to moc nepochopil vid?! Uděláš lépe když poradíš nějakému profesionalovi. 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
No jo kamaráde, na otravné komáry je nejlepší placačka, nebo lep, když nepomůže repelent... 😀😎
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
ferovyobchodnik napsal Jo ceny jdou nahoru... Naštěstí u Leopolda pořád ty drobné moc lidí nezajímají :-) Ale ani nabídka není nic moc
Myslíš? https://www.livebid.cz/auction/aurea_102/detail/239_______________ Processed coin catalogs 3.145 Auctions / 26.275 LotsVšetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :) Sent from my ZX Spectrum
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
odkdy je 1/4tolar drobná mince? 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Aha, tak to som nechtiac zabŕdol do investičnej numizmatiky. Beriem späť a všetky 1/4 toliare popredám. _______________ Processed coin catalogs 3.145 Auctions / 26.275 LotsVšetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :) Sent from my ZX Spectrum
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
https://www.livebid.cz/auction/aurea_35eA/detail/3955 XDDDD _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
|