Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Numismatika aukce » aukce ČNS Šumperk 10.5.2014

Vykupminci.cz
Numisargo

aukce ČNS Šumperk 10.5.2014

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1 2 3 4 5 > »

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Dobrý den,
našel by se tu někdo, kdo je členem ČNS a bude se účastnit Šumperské aukce 10.5.2014 (ať už prezenčně nebo limitem) a byl by ochotný přihodit na jednu antickou minci? Nechce se mi platit registračních 650 Kč jenom za možnost přihodit, když o jiné výhody členství nestojím.
Děkuji.
Registrovaný uživatel
Sumperk ale zase ma nadilku. Urcite se ji zucastnim, a doufam, ze se podari i prezencne. Zatim s antikou neprihazuji jen na knizky, takze klidne muzu pridat jednu polozku k seznamu.
Registrovaný uživatel
SYSEL: ozvi se mi, at se tam neprehazujem zbytecne. Ja tam chci zkusit taky jednu minci a treba je to ona ;)
Registrovaný uživatel
V Šumperku pučej číslo každýmu, i polákům, slovákům, maďarům,..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Moderátor
Tak pokud jsou v ČNS, proč ne? :D ;)
Registrovaný uživatel
:P :P :P :P :P :P :P :twisted: :twisted:
Registrovaný uživatel
Byl dneska někdo na aukci v Šumperku? Potřeboval bych vědět jak dopadly dvě položky 357 a 368
Já, ale tyhle už jsem nesledoval.

Na limity šly tyto položky (pokud jsem si je dobře zapsal)
165,167,170-172,176,181,182,185,186,188,190,192,195,200,206,208,
211,214,215,217-221,225,226,229,232,240,246,249,252,254-256,
261-263,268,274,277,280.

Pak už jsem začal dražit, takže jsem si to nezapisoval. Ale byl to fofr. Talže to berte s rezervou.
Moderátor
LukeH2O napsal
Byl dneska někdo na aukci v Šumperku? Potřeboval bych vědět jak dopadly dvě položky 357 a 368

357 jsem nezapsal, 368 mám 1400,- (snad správně)
Registrovaný uživatel
Pánové děkuji ;)
nemáte někdo prosím zapsané jak dopadly položky 415, 416, 477, 1093, 1274 ?
Registrovaný uživatel
415:360
461:420
477:500
pak už jsem nebyl. Je to bez záruky
Vydražil jste někdo něco na limit teď v Šumperku? Pokud ano, už vám to přišlo?
Registrovaný uživatel
ano, ale limit jsem dával kamarádovi co tam jel, takže nevím zda Ti to pomůže... :mrgreen:

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Registrovaný uživatel
Vydrazil a zatim nic nedorazilo...
Registrovaný uživatel
Dracek: ani nevíš, jak moc jsi mi pomohl :mrgreen:

xjert01: tak tos mě uklidnil. Vím, že je ještě brzy, ale jen jsem chtěl mít jistotu :D
Registrovaný uživatel
Mě vydražené položky příšly minulý týden v pátek
A je, páníček má protekci :D Jestli to není tím, že vy severomoraváci držíte za jeden provaz :D

Doufám, že vydražené položky dostanu. Limitoval jsem přes Nume a už loni mě to vypeklo na zářijové aukci ČNS v Praze, kdy pražáci nezapsali mé limity :( Teď bych měl dle konečných výsledků vydražit dvě mince a tři knihy, tak snad to dopadne ...
Registrovaný uživatel
Take mi to prislo minuly patek.
Jen mimochodem, uz je katalog Prahy online, zarazi mne, ze treba medalier Harcuba porad podle katalogu zije, i kdyz opustil tento svet uz vice nez pred rokem :-(
Registrovaný uživatel
kacuro napsal
Vydražil jste někdo něco na limit teď v Šumperku? Pokud ano, už vám to přišlo?

Mně to dorazilo až dneska.
Registrovaný uživatel
K mému překvapení u nás před chvílí zazvonil pošťák a přivezl zásilku ze Šumperka :D Hoši musí před vánocemi rozvážet i v sobotu ...
Registrovaný uživatel
No vidíš, že se to neztratilo... :D

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Registrovaný uživatel
Tak nám tam dnes naskočil katalog aukce. Už mám vybráno, jen je škoda že málo fotek u grošů a zajímavé je, že u dvou docela vzácných mincí nejsou fotky a přitom u běžného ročníku stejné mince vedle fotka je...
Registrovaný uživatel
Pred casem jsem se take divil, ze nektere vzacne mince nemaji v katalozich obcas fotky, ale jak mi zkusenejsi rekli, mince musi byt nejen vzacna ale i fotogenicka, aby se dostala do katalogu. Nevim, jestli by bylo prijemne listovat katalog plny vzacnych minci ale v horsich stavech - bylo by to literatura spise pro nekrophily. Obcas to zamrzi, ale soucasny stav nema moc alternativ
Registrovaný uživatel
Dobrý den kolegové,

mohl by mi někdo z limitujících napsat, jestli už vám přišly vydražené položky z poslední aukce?

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1 2 3 4 5 > »

Sběratel.com » Numismatika aukce » aukce ČNS Šumperk 10.5.2014

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1