Zdravím,
nedávno jsem v souvislosti s jiným tématem hledal zkušební značku Köhler a narazil jsem na tyhle pěkné stránky aukčního domu Heinrich Köhler. Zaujala mě hlavně aktuální aukce a v ní los #1071 - krajová doupáska meziarší Nitra 50h zde. Myslím, že vyvolávací cena 200EUR je docela zajímavá, krajová dvoupáska není zase tak často k vidění. Nemá někdo zájem?
Aukce Heinrich Köhler
Moderátoři: ikanek, Jaromir, smith.
Stránka: 1
Autor | Příspěvek |
---|---|
#1 8. 3. 2013, 8:05
|
|
Registrovaný uživatel | |
#2 8. 3. 2013, 8:39
|
|
Registrovaný uživatel |
Hezké. Mně by stačilo jednoduché meziarší a v ražené verzi. Takhle je ale k vidění málokdy. Nicméně mám obavy, že jsou na zadní straně stopy rzi. Aspoň z fotky to tak vypadá...
|
#3 8. 3. 2013, 9:05
|
|
Moderátor |
Áno sú tam dve hrdzavé fľaky presne uprostred... _______________ http://notafilia-smith.blogspot.com/ Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní. http://wartberg-szenc.blogspot.com/ Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc. |
#4 8. 3. 2013, 9:56
|
|
Registrovaný uživatel |
Zdravím,
toho jsem si nevšiml, teď ale vidím, že ani obě dolní známky nejsou úplně v pořádku ... |
#5 8. 3. 2013, 12:49
|
|
Registrovaný uživatel |
razenou nitru jsem vcera nekde videl - bud ebay.de nebo ebay.com... |
#6 10. 3. 2013, 15:41
|
|
Registrovaný uživatel |
Zdravím,
ražené meziarší Nitra je na eBay.de .. tady. Do konce aukce zbývá ještě hodina a půl ... zatím jsme na 52EUR |
#7 10. 3. 2013, 17:11
|
|
Registrovaný uživatel |
Kurna, za celkem peknou sumu se to nakonec prodalo Se mam divit, ze jsem tu aukci nenasel, kdyz jsem hledal dle klicoveho slova "Nitra" Ale nelibi se mi tolik ta razitka... Stejne jsem bez penez, tak bych nekupoval, ale zrovna na tohle meziarsi si zuby brousim delsi dobu Postesti se jindy. Kazdopadne diky za info, jsem rad, ze se objevuji na trhu stale relativne casto.
|
Stránka: 1
Seznam uživatelů · Seznam správců · Statistiky · RSS kanál
Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky | UseBB 1