Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Filatelie aukce » Aukce Heinrich Köhler

Vykupminci.cz
Numisargo

Aukce Heinrich Köhler

Moderátoři: ikanek, Jaromir, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Zdravím,
nedávno jsem v souvislosti s jiným tématem hledal zkušební značku Köhler a narazil jsem na tyhle pěkné stránky aukčního domu Heinrich Köhler. Zaujala mě hlavně aktuální aukce a v ní los #1071 - krajová doupáska meziarší Nitra 50h zde. Myslím, že vyvolávací cena 200EUR je docela zajímavá, krajová dvoupáska není zase tak často k vidění. Nemá někdo zájem? ;)
Registrovaný uživatel
Hezké. Mně by stačilo jednoduché meziarší a v ražené verzi. Takhle je ale k vidění málokdy. Nicméně mám obavy, že jsou na zadní straně stopy rzi. Aspoň z fotky to tak vypadá...
Moderátor
xxJERRYxx napsal
Hezké. Mně by stačilo jednoduché meziarší a v ražené verzi. Takhle je ale k vidění málokdy. Nicméně mám obavy, že jsou na zadní straně stopy rzi. Aspoň z fotky to tak vypadá...

Áno sú tam dve hrdzavé fľaky presne uprostred...
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Registrovaný uživatel
Zdravím,
toho jsem si nevšiml, teď ale vidím, že ani obě dolní známky nejsou úplně v pořádku ...
Registrovaný uživatel
xxJERRYxx napsal

razenou nitru jsem vcera nekde videl - bud ebay.de nebo ebay.com...
Registrovaný uživatel
Zdravím,
ražené meziarší Nitra je na eBay.de .. tady. Do konce aukce zbývá ještě hodina a půl ... zatím jsme na 52EUR ;)
Registrovaný uživatel
Kurna, za celkem peknou sumu se to nakonec prodalo :) Se mam divit, ze jsem tu aukci nenasel, kdyz jsem hledal dle klicoveho slova "Nitra" :D Ale nelibi se mi tolik ta razitka... Stejne jsem bez penez, tak bych nekupoval, ale zrovna na tohle meziarsi si zuby brousim delsi dobu :) Postesti se jindy. Kazdopadne diky za info, jsem rad, ze se objevuji na trhu stale relativne casto.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Sběratel.com » Filatelie aukce » Aukce Heinrich Köhler

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1