Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Filatelie aukce » aukce majer

Vykupminci.cz
Numisargo

aukce majer

Moderátoři: ikanek, Jaromir, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < 1 2 3 4 5 6 > »

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
NJ BOHUŽEL NEDA se jinak...k sehnání není... narazil jsem na ni po 2. a předtim (cca 2 měsíce) se vyšplhala přes 1500
Moderátor
Koupils to, cos už nutně potřebováls! Literatura je základ.Měla jsem vedoucího kroužku, který mně nikdy nedal známku, ale dal mně batoh literatury. Toho si vážím hodně! No a potom mě zazásobil Dejvy námětovou literaturou a z té jedu pořád.
Pro Axisss- to si děláš prdél, nebo to bylo vážně s tou burzou? V neděli ráno naklušeš do Klubu kultury či jak se to jmenuje, zaplatíš mně vstupné a půjdeš se podívat no. Potom si ode mě koupíš lístky do tomboly a nic nevyhraješ a pojedeš dom.
Moderátor
Potom si ode mě koupíš lístky do tomboly a nic nevyhraješ a pojedeš dom.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no to je napisane priam zo srdca :twisted:
jj bez knížek se nedá nic dělat :)
s tou tombolou to bylo fakt pěkné :)
Moderátor
To bylo opravdu od srdce, pavlínka nikdy nikomu nic nedopřeje ;).
Registrovaný uživatel
pavlinka napsal
Pro Axisss- to si děláš prdél, nebo to bylo vážně s tou burzou? V neděli ráno naklušeš do Klubu kultury či jak se to jmenuje, zaplatíš mně vstupné a půjdeš se podívat no. Potom si ode mě koupíš lístky do tomboly a nic nevyhraješ a pojedeš dom.

No myslel jsem si, že budu vypadat jako blbec, když to sem napíšu :D
Ale fakt si srandu nedělám :) Nikdy jsem na žádné burze ještě nebyl.
Ve Zlíně je ten "Klub kultury" kde? Sice ve Zlíně dělám už skoro 20 let, ale centrum zlína téměř neznám, jezdím tam jen minimálně.
V neděli ráno = v kolik hodin? Já mám v neděli "ráno" tak kolem desáté :D
Kolik na té burze tak bývá lidí?
Ty Honzíku nezlob sa na mně, ale jak možeš utratit tisícovku (no ještě žes neutratil) za neco, co z té fotky, která je tak nafocená stejně schválně, nejde vůbec poznat. :roll: Furt sa bečí na všecky strany, jak se zdražuje a néni pomalu ani na jídlo a přitom v Brodě u Kaufu nepostavíš na parkáč auto, protože je furt plný a na Áčku lidi sypů prachy za neskutečné hovadiny a kdyby jen drobné, ale tisícovky. Přijeď na burzu, obejdi to a zjisti který důchodce končí se známkama a za pár korun kup kufr známek a hrab se v tom. Takový Smith musí mět přebytky a o ostatních ani nemluvím (vím co sebů tahá Dejvy na burzu- to je 70 kilo zásobníků a alb na třech stolech) a určitě ti nikdo z nich neprodá hovadinu, protože by se hanbou propadl. ;)

tak se mi povedlo koupit 3500 ks....tak na chvíli můžu to aukro vypnout :)
Moderátor
zakoukanyhonza napsal

No Senser3 a Fajfkav ti trošku vyhnali cenu, ja som skončil na 999,- Kč. Za viac pre mňa to nemalo zmysel.
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Registrovaný uživatel
smith napsal
zakoukanyhonza napsal

No Senser3 a Fajfkav ti trošku vyhnali cenu, ja som skončil na 999,- Kč. Za viac pre mňa to nemalo zmysel.

pěkný přehled máš :)
Registrovaný uživatel
To víš, my tě radši sledujem, abys nepřihazoval na kraviny:) A kdyby se ti náhodou zdálo, že v ložnici za zdí, za tou malou dírkou někdo dýchá... tak to se ti fakt jen zdá, buď v klidu, vůbec se tam na stanovišti nestřídáme!;)
Registrovaný uživatel
Jaa-chym napsal
To víš, my tě radši sledujem, abys nepřihazoval na kraviny:) A kdyby se ti náhodou zdálo, že v ložnici za zdí, za tou malou dírkou někdo dýchá... tak to se ti fakt jen zdá, buď v klidu, vůbec se tam na stanovišti nestřídáme!;)

a ještě tě nebolí ruka? :D :D :D bo mám krásnou ženu jak tedy jistě víš :)
ps. tak šup šup na kafe :)
Registrovaný uživatel
prý na kafe až nebudeš doma... :mrgreen:

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Registrovaný uživatel
asi začnu zamykat :D
Registrovaný uživatel
zakoukanyhonza napsal
asi začnu zamykat :D

ženu nebo kafe? :lol:

Registrovaný uživatel
samozřejmně že kafe :D .... he... ted se urazila...vratme se ke známkam :D
Registrovaný uživatel
já tušil, že Ti kouká za zády(co tušil, hlásili mi to...) :D

Registrovaný uživatel
:D ..... že se jim chce....v té kose a na žebříku :)
Moderátor
Axxxxis napsal
pavlinka napsal

Ve Zlíně je ten "Klub kultury" kde? Sice ve Zlíně dělám už skoro 20 let, ale centrum zlína téměř neznám, jezdím tam jen minimálně.

Normálně bych se dnes nepřihlásila, ale toš toto mně dostalo :D Marjapano šak Zlín néni Barcelona a nevíš kde je kulturák? Naprostředku Zlína je vedle autobusáku parkoviště na kterém stávají komedianti. No a tam je kulturák. Burza je asi v prvním patře a lidi jakštakž chodí. Posledně v Trenčíně to byla bída, ale věřím, že teď na jaro všeci vylezou z kutlochů. ;) http://filateliezlin.cz/poradane-akce/celostatni-filatelisticke-burzy
Moderátor
Axxxxis napsal
pavlinka napsal

No, bóóóže a co? Já zas nikdy nevystavoval. A přitom kdybych vytáhnul své trezorové skvosty, tak tady se všemi výstavníkofily "zametu" :P
Jen nemít žádnou falešnou skromnost, Axxxisi :P
Moderátor
Ale šak můj příspěvek je k pobavení a ne urážka. Návod na kulturák možná pomůže i ostatním, kteří ve Zlíně nedělají 20 roků, ale chtěli by tam trefit na burzu. Jinak začíná ráno- v deset když se vyhrabeš, tak možeš pomoct akorát pouklízet stoly a Dejvymu s batohama do auta.
Moderátor
pavlinka napsal
Ale šak můj příspěvek je k pobavení a ne urážka. Návod na kulturák možná pomůže i ostatním, kteří ve Zlíně nedělají 20 roků, ale chtěli by tam trefit na burzu. Jinak začíná ráno- v deset když se vyhrabeš, tak možeš pomoct akorát pouklízet stoly a Dejvymu s batohama do auta.

Tak, Dejvy je baťůžkář, jóóó? :P
No, bodejť nééé...z Bulharska česnek, a ze Zlína... :P :P :P
Registrovaný uživatel
smith napsal
zakoukanyhonza napsal

ps. s tim fajkavem mám docela problém....vydražil cca před 3 týdny mou aukci a nezaplatil..já to z něho tahal-výmluvy,poté ignor....a já kretén (bohužel bylo moc aukcí) jsem mu dal jak pozitivní komentář tak i jsem mu to omylem poslal před platbou...tak mi dluží 4 kila a je spokojený.... :( :roll:
Moderátor
No aspoň máš ponaučení, které stálo"jen" 4 stovky a doporučuju ti přestat na tom Áčku tak tlačit na pilu (divočit) ;)

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < 1 2 3 4 5 6 > »

Sběratel.com » Filatelie aukce » aukce majer

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1