Autor |
Příspěvek |
|
|
Moderátor
|
Fajkav treba otravovať, kupoval aj odo mňa a platby som sa dočkal až po 4 týždňoch.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
nj...ale já už jsem v hajzlu... má to doma a i s komentářem.....jsem v dupě
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
ps. všimni si negativů u něj jen za poslední měsíc
|
|
|
Moderátor
|
Pokud si pamatuji, když u něj něco kupoval kolega ze Slovenska a neposlal mu platbu do týdne, okamžitě dostal negativ a těžce se handrkoval o vymazání. Takže tvrdě na něj.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
nj jenže on má ted všechy karty v rukách...jedině hrát na jeho svědomí...nebo facky....a co jsem po druhe ženatý tak už lidi nebiju
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Já od něj hodně kupuju... Má někdy slušný věci za dobrý peníze (někdy) - a taky blízce spolupracuje se Stupkou, jak už se zde psalo. Jediná jeho vada je prachmizerná komunikace (jak sis Honzo již všimnul) - má prostě mraky aukcí a k tomu v JH hospodu a nestíhá... Peněz se dočkáš, to bych se nebál. A co se týče těch negativů - valná většina je od jednoho kupujícího, který měl nějaký problém s paypalem tuším.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
no...tak snad..uvidíme
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
pavlinka napsal Normálně bych se dnes nepřihlásila, ale toš toto mně dostalo Marjapano šak Zlín néni Barcelona a nevíš kde je kulturák? Naprostředku Zlína je vedle autobusáku parkoviště na kterém stávají komedianti. No a tam je kulturák. Burza je asi v prvním patře a lidi jakštakž chodí. Posledně v Trenčíně to byla bída, ale věřím, že teď na jaro všeci vylezou z kutlochů. http://filateliezlin.cz/poradane-akce/celostatni-filatelisticke-burzy
Tak to už su doma , kdysi jsem tady četl o burze ve Zlíně a psalo se o domu umění, toš sem v tom měl hokej. Snad mi to vyjde se přijet podívat, ale ranní vstávání mi nedělá dobře
|
|
|
Moderátor
|
Máš to přes kopec, tak to pro jednou vydrž .
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Jaa-chym napsal Já od něj hodně kupuju... Má někdy slušný věci za dobrý peníze (někdy) - a taky blízce spolupracuje se Stupkou, jak už se zde psalo. Jediná jeho vada je prachmizerná komunikace (jak sis Honzo již všimnul) - má prostě mraky aukcí a k tomu v JH hospodu a nestíhá... Peněz se dočkáš, to bych se nebál. A co se týče těch negativů - valná většina je od jednoho kupujícího, který měl nějaký problém s paypalem tuším.
Zdravím, ta komunikace je opravdu bída, to potvrzuju z osobní zkušenosti - na maily většinou nereaguje. Ale zase nedávno jsem u něj reklamoval jednu položku a do týdne mi vrátil peníze na účet. Chce to poslat pár mailů a pak požádat Aukro o vrácení provize (pokud to ještě stihneš) - on se pak musí vyjádřit nebo by mohl dostat trestný body, to asi ti radši zaplatí.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
I já od Fajkav též hodně kupuji, teď jsem u něj zatím za cca 2.500,- Kč . Zatím s ním mám dobrou zkušenost, zasílá v deklarované kvalitě, skoro obratem. Je pravda, že nekomunikuje po emailu, ale pošlu mu vždy kopii výpisu z banky o zadání příkazu k platbě na jeho účet a do cca 3-4 dní to mám doma. Dokonce mi prodloužil i svojí 25 denní lhůtu na požádání Big_VO
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
dejvy napsal Máš to přes kopec, tak to pro jednou vydrž .
A v kolik hodin ráno se otvírají vstupní brány?
|
|
|
Moderátor
|
Když dorazíš v 7:30, určitě nic nezkazíš.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
To mám ještě půl noc tak brzy nevstávám ani do práce Snad se tedy zadaří přijet se podívat Co je vhodné si na takovou akci přivézt sebou, kromě plné šrajtofle? Lze tam například vzít nějaké album s přebytky a případně tam něco vyměnit nebo odprodat? « Poslední úpravu provedl(a) Axxxxis v 9. 3. 2012, 14:01. »
|
|
|
Moderátor
|
Ja na burzy nosím vreckovú lupu, pinzetu, zúbkomer a malý albumík na prípadné prírastky. A samozrejme dobrú náladu.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
smith napsal Ja na burzy nosím vreckovú lupu, pinzetu, zúbkomer a malý albumík na prípadné prírastky. A samozrejme dobrú náladu.
Pinzeta a něco na přírůstky mě už napadlo. Zoubkoměr a lupu předpokládám potřebovat nebudu, při první návštěvě burzy se asi budu chtít spíš trochu podívat co a jak chodí, nepředpokládám, že bych cíleně něco konkrétního hledal.
|
|
|
Moderátor
|
no smith som na tom obdobne staci mi pinzetka, zasobnik a hlavne penazenka s peniazmi :-)
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
to posledni je nejdulezitejsi....
|
|
|
Moderátor
|
Ani by som nepovedal. Koľkokrát idem na burzu bez peňazí. Len tak pokecať so známymi, predajcami, a veru niekedy niečo si aj donesiem na sekeru a dodatočne platím.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
To jeste existuje?
|
|
|
Moderátor
|
Keď si dlhoročným klientom tak áno.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Vzhledem k tomu, jak dopadla aukce u Majera me napada otazka, jestli je mozne u Majera drazit online z webu. Mate s tim nekdo zkusenosti a jak to potom probiha? Na jeho strankach jsem si nikdy nevsiml moznost online prihazovani v dobe konani aukce (jen prihlaseni, ktere ale nic nedelalo), proto me to prekvapilo...
|
|
|
Moderátor
|
Dá sa bez nejakých problémov. Stačí byť registrovaný a počas trvania aukcie online sa zapájať cez net. Počas trvania aukcie je možnosť simultánne licitovať. Len to treba sledovať pozorne, lebo dosť rýchlo to ide. « Poslední úpravu provedl(a) smith v 26. 3. 2012, 11:59. »
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Tak kdo jste si včera u Majera co koupil? Já jsem si dal limit jen na jednu položku a tu získal za mírnou cenu, tak spokojenost.
|
|
|
Moderátor
|
Draček, ak to nie je tajomstvo na ktorú?
|