Moderátoři: smith

Prostě k tomu potřebují hodně času, ale pokrok tu je a když přišly mince mě, tak se jich dočkáte o pár dní dýl, i když jsem u nich dražil na podzim nejdříve, mince mě přišly nejpozději. S kvalitou jsem u nich spokojen a myslím, že jsou přísnější, než u konkurenčního Nedelmana.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

dula: taky na mince od Raucha marne cekam, uz jsem jim chtel napsat mail, aby potvrdili, ze to poslali, v predtuse, ze Ceska posta opet nechala zmizet zasilku.. ale takto to vypada, ze bud stavkuji u Raucha (kde zazracne stihli rozeslat faktury a predem zaplacene mince behem tydne a pak mozna zacali slavit) anebo Ceska posta. Zase oproti tem Madarum jsou ty 3 tydny zatim zlate🙂

Neviam aký majú v tom systém ale ja som v piatok zaplatil cez paypal, najprv som platbu poslal cez banku, potom si hovorím, že ten poplatok 2,5% prežijem , tak som zrušil príkaz v banke, sku...ná banka mi ale hneď zarátala poplatok 10 Eur za tú platbu a to som všetko robil elektronicky a v pondelok boli mince doma. Takú istú skúsenosť mám aj z Wago, 2-3 dni.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.