Moderátoři: smith

Tak nic, uz jsem si to nasel v historii PayPalu. Predpokladam, ze pokud umozni platbu pres PayPal nekomu, tak musi i ostatni (tim spis kdyz se jedna o stale zakazniky🙂 ). Jinak diky vzestupu Eura mi nevyjdou asi o 50 Kc penize, takze nejdriv musim pockat, az mi dorazi dalsi z banky. Ale vzhledem k odeslani po 17 dnech od skonceni aukce me svedomi nijak netrapi, pokud budu moct zaplatit az po Novem roce..

Ja dostal od nich toto:
http://www.ulozto.cz/12059210/rauch-pdf

Tenzor: pozor, ale zrovna dnes mi na paypal počítali za euro při platbě skoro 27Kč...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Také jsem dnes posílal platbu payPal a kurz byl 25.70Kč/eur. Musíš používat kurz banky a ne payPalu, ten je dost nevýhodný.
"NON PUDOR EST NIL SCIRE, PUDOR NIL DISCERE VELLE"

milstr: to moc nechapu, jakym zpusobem? PayPal prece automaticky prepocita menu.. jinak nevyhodnost muze spocivat max. v tom, ze stred maji vys, ale nikdy jsem neplatil vyrazne vic nez kdybych to menil v bance (bez poplatku, coz dnes neni skoro nikde), vetsinou spis o neco mene.

tenzor: Jedná se o bezhotovostní převod, nesmíš tedy koukat na kurz valut, ale na deviza.
Při platbě PayPal si můžeš nastavit jestli chceš konverzi PayPalu, nebo vlastní banky. Toto samozřejmě platí jen když se ti platba strhává z platební karty a ne z účtu PayPal.
Rozdíly kurzu jsou velmi znát hlavně při vyšších částkách, nedávno jsem platil cca.350 eur a rozdíl v kurzech byl téměř 1000 Kč.
"NON PUDOR EST NIL SCIRE, PUDOR NIL DISCERE VELLE"
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.