Autor |
Příspěvek |
|
|
Moderátor
|
acme2000 napsal Znáte tuhle (ne)bankovku? Je to taková obdoba Hladové Koruny - viděl jsem ji v Berlíně na výstavě (20 let od pádu Berlínské zdi) - přikládám i popisek. Já o tomhle ani nevěděl.
jj, v některých knihách o německých bankovkách se o tom píše trochu více info najdeš například tady  « Poslední úpravu provedl(a) Šenfi v 12. 7. 2009, 17:48. »
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Acme2000: dostal jsi můj dnešní mail ?
|
|
|
Moderátor
|
už jsem to poslal, měl jsem toho víc ;-))
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Nevedel by mi niekto poradiť či sa v B.Bystrici nachádza nejaká numizmatika a aj obchod s notafíliou - hlavne tie bankovky. Ďakujem.
|
|
|
Moderátor
|
janicek napsal Nevedel by mi niekto poradiť či sa v B.Bystrici nachádza nejaká numizmatika a aj obchod s notafíliou - hlavne tie bankovky. Ďakujem.
V BB je Anatex s.r.o. prevádzkovateľ nunofi.sk
|
|
|
Moderátor
|
chlapci mam dotaz ohledne "bankovek" antarctica,galapagy atd.Katalog World Paper Money ktery mam k dispozici je neuvadi.Netusite zda jsou uvedeny v nejakem katalogu napr. special issue od Krauseho nebo tak neco??
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
nejsou to normální bankovky ale soukromá komerce...
|
|
|
Moderátor
|
to sem tak nejak z popisu techto "bankovek"pochopil,tedy neni zadny katalog....neco jako je napriklad pro neobvykle mince katalog "Unusual World Coins" ? Dracek napsal nejsou to normální bankovky ale soukromá komerce...
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Má to podobnou oficialitu, jako když si Karel Novák vytiskne zítra svoji "bankovku" pro víkendové grilování, takže není důvod to uvádět ani ve speciálu.
|
|
|
Moderátor
|
stejne jako mince v Unusual katalogu... Dracek napsal Má to podobnou oficialitu, jako když si Karel Novák vytiskne zítra svoji "bankovku" pro víkendové grilování, takže není důvod to uvádět ani ve speciálu.
|
|
|
Moderátor
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
zrovna jsem na to koukal( a taky na nový SPECIMEN...)
|
|
|
Administrátor
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
numpszi: Psal jsem Ti několikrát mail(ohledně platba za bankovky), dostal jsi ho?
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
to Dracek: jemu to často padá do spamového koše 
|
|
|
Moderátor
|
http://www.novinky.cz/krimi/187076-padelatele-obchodovali-pres-rok-s-falesnymi-tisicikorunami.html teda já nevim, píšou, že velmi dobrá úroveň, ale tohle je nějaká inkoustovka, ne? ať neřikaj, že by to laik nepoznal
|
|
|
Moderátor
|
>> Pepe chamik << Koukni se jestli nemáš něco s mailem, od včerejška mi už celkem 18 krát od tebe přišel jeden a ten samej mail s tím katalogem. Už jsem ti to 2 krát psal, ale nevím jestli dorazilo 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
že by spamový král? 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
>> Pepe chamik << Koukni se jestli nemáš něco s mailem, od včerejška mi už celkem 18 krát od tebe přišel jeden a ten samej mail s tím katalogem. Už jsem ti to 2 krát psal, ale nevím jestli dorazilo  nic mi nedorazilo. včera jsem ti to poslal na tvoje 3 emaily. jeden soubor byl katalog ruských bankovek a druhej bulharských. Každej měl okolo 10MB tak jestli se to někde neseklo. 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
pořád ti to chodí? nevim jak to mam zrušit.... 
|
|
|
Moderátor
|
poslední přišel před hodinou, už je to 22 mailů. Chodí to jenom na můj mail na seznamu, ic i google je OK (jen 1 x). Kdyby to nepřestalo dám vědět a kdyžtak bys asi musel napsat do seznamu aby to poštelovali nebo jinak nevím co stím  « Poslední úpravu provedl(a) Šenfi v 8. 1. 2010, 20:41. »
|
|
|
Moderátor
|
můžeš si zablokovat pro tu adresu ten mail, kdyžtak
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
já to pošteluju asi sám kladivem  Acme jak se to blokuje? To slyšim poprvý 
|
|
|
Moderátor
|
Acme, jak se to blokuje ? Ostatní jeho maily pak chodit budou ??
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
nebudu .tak to neblokuj 
|