kvalita je dost špatná, hlavně desky...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

A kde je podle vás cena a proč se tedy ptáte, když ji znáte (ale nejspíš jen ve vaší fantazii) ?
http://www.podzemni-antikvariat.cz/detail/casopisy/olympia-zeitung-1936-1-30

videl by som to na pomale vedenie
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Pro Jaa-chyma: Jestli tě to uklidní šťouro,tak mé náklady na ten atlas i tu knihu Berlin 1936 jsou nula-0! Nevím, k čemu by mi to bylo?-------Obě knihy jsem ukázal jednomu pánovi v Anglii a ten mi dal kontakt na jednu aukční společnost. Kontaktoval jsem emailem pána z výkupu a ohodnocování ,který měl na starosti vše kolem tisku a bylo mi řečeno,že za ten Berlin 250 liber a atlas kolem 150 liber,ale musí vše vidět. Tak nevím. Jde mi pouze o více názorů,abych si udělal vlastní obraz,protože se v tom nevyznám. Na anglickém eBay někdo prodává tyto mypy jednotlivě,kus za 15 liber.------PS-jano7B9,nezlobte se,ale vůbec Vám nerozumím.

V pripade ze vam nekdo nabizi tyhle ceny tak neni proc vahat, i kdyz nechapu, komu by to pak za jeste vyssi ceny vnutil, kdyz na eBayi i jinde se prodavaji ty vazane olympijske noviny do 150 EUR (ale v perfektnim stavu, v poskozenem vetsinou mnohem nize) a ten atlas za do 80 EUR, ale to je uz jeho problem🙂
Pokud to teda neni neco jako vykup AAA, kde slibi vyborne ceny a pri prohlidce to jde o 50 000 dolu jen za pohled ale to by pan opravdu musel jit na zlomek proklamovanych cen, aby udelal dobry obchod.
Kazdopadne muj nazor je ten, ze renomovana aukcni spolecnost vetsiho nez regionalniho dosahu by se temi Olympijskymi novinami v tomhle stavu vubec nezabyvala, lidi, kteri utraci hodne penez za tyhle veci, vetsinou pozaduji perfektni stav. U atlasu dejme tomu, ten vypada, ze je ve velmi dobrem stavu, ale ta nabidka za Berlin 1936 nejakou soudnost vylucuje.

já nejsem šťoura, jen to tak většinou bývá:) a viděl pán z aukční síně taky ty fotky, co my? souhlasím s tenzorem, že u toho berlína ten stav srazí cenu podstatně dolů. A taky s tím, že nejlepší je sledovat nějaký čas ebay apod a vylsedovat, za kolik takové věci (třeba i v tom stavu, jako ty vaše) chodí.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.