Zdenda-3-3-3-3-3-3 napsal/a:
Aha, leden, diky moc, spousta zustala neprodana koukam, jdu jim napsat
To, že není uvedena cena, to neznamená, že se tyto bankovky neprodaly. Jednalo se totiž o naprosto vyjímečný soubor. To již v životě s největší pravděpodobností neuvidíte.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Jo aha, jsem se prave divil, ze by to nekdo nedrazil. Mam 5 a 10/1825 v lepsim stavu nez tam nabizeli, ale na ty 25, 50 a 100 jsem prave ted slintal.
No, nejsem tak stary jak vypadam takze treba jeste uvidim🙂 Ale v ty dobe jsem jeste Rakouske uzemi nesbiral, tak si nemam co vycitat. Kdyz studuju stary aukce u nas, tak taky nad nekterejma polozkama slintam, ale to se neda nic delat...
Nejsem sberatel. Jsem SYSEL.

Pokud se budete chtít věnovat rakouské klasice, pak se musíte spíše zaměřit na zahraniční aukce. Takové a podobné zboží s největší pravděpodobností na Aukru nebo u Klima nenajdete.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Jojo, nicmene ja uz toho mam hodne ze soukromych sbirek. ONo tech aukci zas az tolik neni, aspon o kterych vim, a za mesic se mi podarilo nakoupit co bych jinak po aukcich daval dohromady leta.
Nejsem sberatel. Jsem SYSEL.

Este stale mozes vykupit travu a ostatnych tu na fore.
Sice som sa chystal na to ja, ale ten eurojackpot som nechytil🙂
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Zdenda-3-3-3-3-3-3 napsal/a:
...ale koupil uz jsem tady z fora jednu docela slusnou sbirku, aniz jsem o to usiloval...
Za peníze v Praze dum...😉
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.