Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Filatelie aukce » bursa ve Wídni 31 ledna 2016

Vykupminci.cz
Numisargo

bursa ve Wídni 31 ledna 2016

Moderátoři: ikanek, Jaromir, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
dobrý den tak jsem si zase udělal placený výlet do Wídně, ale se známkami to dopadlo opět špatně v krásné místnosti bylo nejméně 150 prodávajících ale ti co
měli známky asi 15 a to mě pořadatel ujištoval, že to bývá 50 na 50 % no a ceny trochu zavádějící vstupné sice žádné, ale stůl 80 x 80 cm za 27 eur na čas 9 - 15 hod troch více než jsem očekával no a parkovné sice přímo v areálu ale opět na naše poměry 35 euro. Občerstvení v místě. No ceny u pohlednic od 1 - 50 euro
přítomen byl jen jeden obchodník se známkami / ceny z říše snů / ale jen pro něj v průměru 60 - 70 % katalogu. a když si vezmu náklady na dopravu 310 kč za dálniční známku a 600 kč za naftu tak mi ten výlet za známkami trochu zhořknul ale to je život jednou se zadaří podruhé ne asi jak v tom Linci tak se zatím mějte a brzo nashle na některém dni se známkami asi v dubnu v Brně Jirka z Moravy
Registrovaný uživatel
Kde to bolo vo viedni, aka burza? Bolo vela predajcov s pohladnicami? Boli aj z uzemia cesko , slovenska?
Registrovaný uživatel
Ahoj Janko ,bolo to zberatelske stretnutie Meteor na Wiedner Haupstrasse 8-10.
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Registrovaný uživatel
jano7B9 napsal
Jaj meteor, ja ze nieco nove

omlouvám se za neuvedení správné adresy Jirka z Moravy jinak české pohledy tam byly i když jsem se cenovou úrovní moc nezabýval mě zajímají jen nalepené známky Jirka z Moravy

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Sběratel.com » Filatelie aukce » bursa ve Wídni 31 ledna 2016

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1