Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Pokec o známkách » BURZY - Filatelie

Vykupminci.cz
Numisargo

BURZY - Filatelie

Moderátoři: ikanek, Jaromir, pavlinka, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 6 7 8 9 10 11 >

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Taková blbůstka, ale potěší...moc pěkně udělaný kapesní kalendářík pořádajícího KF...

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem
Registrovaný uživatel
Na vstupních dveřích plakát se všemi letošními termíny zdejších burz a jeden letáček burzy odjinud, tak to sem dávám, ať taky víte...

Hele, příjemné dopoledne, pohodoví lidi, nikdo se nedohadoval, tak proč sem zase příště nepřijet... Letos tu měli navíc i kliku v tom, že o patro výš byla velká burza modelů (letadla, autíčka apod.) kam zavítala opravdu spousta la spousta idí a tam měli bufet s pivkem, kávičkou...Když jste ukecali pořadatele, vpustil Vás tam k bufetu i bez zaplacení vstupného...Takže mně dnes nechybělo nic... :D

Obrázky:

Registrovaný uživatel
Já jen, aby se vědělo... ;)

Obrázky:

Registrovaný uživatel
MikyM napsal
Jak se dočtete na našich klubových stránkách -
https://www.filabrno.net/kfam.htm
měníme formát Veletržního setkání sběratelů.
Ceny rostou, příjmy klesají. Původně dvoudenní setkání (pátek a sobota) se z ekonomických důvodů před několika lety změnilo v jednodenní (preferován byl pátek). Po zhodnocení výsledků posledních veletržních setkání se ukázala nutnost opět něco změnit.
Výbor klubu rozhodl, že změníme místo, změníme název a změníme termín. Od r. 2024 budou pokračovat sběratelská setkání pod názvem Sběratelské setkání pod Petrovem - bude se jednat o 17. sběratelské setkání. Místem konání budou prostory restaurace Bogota u nádraží a skutečně také pod Petrovem. Průzkumem bylo zjištěno, že aktuálně je preferovaným dnem sobota. Termínem 17. setkání sběratelů je sobota 13. dubna 2024.

Obrázky:

Jen připomínám....
Registrovaný uživatel
Tak je to zá námi....
Nebylo to jednoduché, opustit veletržní prostory, s minimálními náklady, pár dnů po úmrtí předsedy našeho klubu.
Ale myslím, že jsme mu ostudu neudělali...

Změna na sobotu prospěla. Přišla spousta lidí, všechny stoly obsazené, občerstvení přímo v hospodě, před hospodou na čerstvém vzduchu zahrádka na oběd a pivko...neslyšel jsem žádnou výraznou námitku... Co prodejci přivezli, to si mohli návštěvníci koupit...

Víc pro to nelze udělat...

Něco přece:
- osvětlení v sále nic moc, bohužel budova hospody je stará světel minimálně, snažili jsme se přisvítit, ale zase to pak svítilo moc do očí... musíme něco vymyslet...
- naplánováno zbytečně dlouhé, od 9-17 je moc. Po 12 hod už téměř nikdo nechodil a prodejci balili...V 15,00 bylo uklizeno
- překvapilo mně jak moc prodejcům vadily 2 schody bez "sjezdu" při nastěhování prodejního materiálu do sálu. Musím se zeptat v Jihlavě nebo Svitavách, jak to vysvětlují nebo zařizují prodejcům tam... mají tam do sálů schodů spousty...

Pokud tam někdo z Vás byl a máte jakoukoliv připomínku (aby to příště bylo lepší) sem s ní.... ;)
Registrovaný uživatel
Každý z prodejců našel ráno na svém stole malý dárek od klubu...

Obrázky:

Registrovaný uživatel
Každý návštěvník si mohl koupit na památku Pamětní list....

Obrázky:

Registrovaný uživatel
Tak už jen pár fotek...

Obrázky:

Registrovaný uživatel
MikyM napsal
Vím už také, kdy si udělám výlet do Blavy...

Obrázky:

Asi nejbližší akce.... tak jen připomínám....
Registrovaný uživatel
Tak i letos jsem si do Blavy udělal výlet...

Obrázky:

Registrovaný uživatel
A jaké to letos bylo?
- nádherné počasí. Skoro letní!
- dražší vstupné - 7e
- samostatný stánek s občerstvením před vchodem do pavilonu byl i letos. Což bylo fajn. Minusy? Pivo v kelímku za 3e (což mě připadá hodně) a dát v tomto vedru lavičky a stolky na prudké slunce, bez jediného slunečníku... raději bez komentáře...
- stejně jako v Praze na Sběrateli i tady šílená fronta na nové 0 eurovky ... ;)

Obrázky:

Registrovaný uživatel
A uvnitř?
- stánků dost, všehochuť, od mincí, až po minerály a knížky
- trochu mi vadila ta chaotická promíchanost, ve které jsem se hůře orientoval, ze Sběratele jsem zvyklý, že "napravo jsou mince, nalevo je filatelie"...
- lidí bylo tak přiměřeně, žádná tlačenice
- oproti loňským rokům, výrazně horší klimatizace, za chvílí nedýchatelno, dost vedro a člověk se potil

Obrázky:

Registrovaný uživatel
Nevím , jestli tyto moje postřehy tady někdo čte, ale možná, že jo... jak si jinak vysvětlit, že oproti minulým letů, jsem tu našel stánek jak Slovenské pošty, tak německé, ale i (a světe div se) i České pošty! :shock:

S koresponďáky i s razítky....tak to má být, paráda...musím ocenit a pochválit!!!

Obrázky:

Registrovaný uživatel
Potkal jsem tu pár známých, dali jsme řeč, v klídku, pohoda...
Hele, sice jsem si domů odvezl pouze jeden jediný kousek z té "mé brněnské dvojky", ale jinak za mě dobrý... klidně sem přijedu i příští rok...

Zatímco v Praze tradičně ke Flekům, tady v Blavě, jako každý rok na Klubovňáckou jedenáctku :mrgreen:

Obrázky:

Registrovaný uživatel
Tak po krátké přestávce, způsobené nečekaným odchodem předsedy našeho klubu Dr. Okáče, se snažíme klub zkonsolidovat a pokračovat v jeho činnosti. Včera v Bogotě proběhla burza s klubovou aukcí... poslední před prázdninovou přestávkou.
Bylo vedro, ale pár lidiček přišlo, zboží také bylo, nový licitátor zvládl svoji premiéru na výbornou... !

Tak zase v září! :mrgreen:

Obrázky:

Registrovaný uživatel
Dva dny před pražským Sběratelem se nezapomeňte v Praglu zastavit v KD Barikádníků
Myslím tím tu středu s čtvrtek :mrgreen:

Obrázky:

Registrovaný uživatel
A v Brně po prázdninách se vracíme do zabehaných kolejí...
Tak se taky zastavte....

Obrázky:

Registrovaný uživatel
Tak jsem si před letošní Sběratelem na "Barču" zase zašel...

Obrázky:

Registrovaný uživatel
... teda až ten druhý den, ve čtvrtek. A bylo poznat, že už je to druhý den. Účast slabší, jak prodávajících, tak návštěvníků (což mi potvrdili i samotní prodejci), sál byl poloprázdný....

Obrázky:

Registrovaný uživatel
... mně osobně, v těch vedrech, to třeba i vyhovovalo. S nikým jsme se netlačil, nikdo mi nestál za zády, aby po mně zabral židli, na všechno byl čas, bylo to takové ospalé, pomalé dopoledne... Já si dva kousky Brna tady našel...

Pokud to půjde a burza to přežije, tak i příští rok se sem zajedu znovu podívat...
Registrovaný uživatel
MikyM napsal
Z letáku na vstupních dveřích jsem se hned dozvěděl, kdy bude burza ve Svitavách na podzim... a to 13.10.2024

Obrázky:

Asi nejbližší akce (samozřejmě kromě našich brněnských sobot v Bogotě :lol: ), která stojí za pozornost... říjnové Svitavy ve Fabrice...
Registrovaný uživatel
Dnes v Bogotě... září a klubová burza s aukcí KF A.Muchy ...

Obrázky:

Registrovaný uživatel
Bylo co prodávat, přišli i ti co chtěli nakupovat , takže prima.
Tak zase za měsíc...

Obrázky:

Registrovaný uživatel
To je nějaká forma aukce na burze?
Moderátor
koolabs napsal
To je nějaká forma aukce na burze?

Áno.
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: « < ... 6 7 8 9 10 11 >

Sběratel.com » Pokec o známkách » BURZY - Filatelie

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1