Časopis Mince a bankovky číslo 1 se dá zakoupit zde http://eshop.infofila.cz/detail.php?ID_pol=835
V novinovych stankach ho urcite nesezenete.
Časopis Mince a bankovky k zakoupení zde
Autor | Příspěvek |
---|---|
#1 24. 9. 2007, 10:12
|
|
Administrátor | |
#2 24. 9. 2007, 12:51
|
|
Moderátor
![]() |
chtel bych si udelat predstavu, jestli ma smysl to kupovat... urcite me nelaka nabidka milionu pametnich radoby minci ve zlate a stribre v provedeni proof, jestli je to plne reklam nebo dobre ctivo... bude to vic seriozni, vedecke a badatelske, popularisticke nebo je to jen mucholapka na zbohatliky? ma nekdo nejakou predstavu?
|
#3 24. 9. 2007, 12:57
|
|
Administrátor |
Predstavu si muzete udelat pouze sam. Nekomu se casopis treba zamlouva a jiny ho muze zavrhnout. Jak rikam chce to videt. Zde tu moznost mate. Zasilame obratem.
|
#4 24. 9. 2007, 13:28
|
|
Moderátor
![]() |
a nebylo by mozne, ze jsem tak smely, zverejnit napr. alespon obsah nebo ukazku z nejakeho clanku apod.? Myslim, ze u zacinajiciho casopisu by to byl celkem zajimavy pocin.
|
#5 24. 9. 2007, 13:37
|
|
Administrátor |
Tak to, ale musite adresovat primo vydavateli cimz je firma ALKADO. Ja casopis jen nabizim dale.
|
#6 24. 9. 2007, 13:38
|
|
Administrátor |
Mimochodem ja bych take zvolil uplne jinou taktiku. Ja osobne jsem vydavatel casopisu Cesky sberatel, Mlady sberatel a Filatelisticke noviny a premyslim, ze casem bych z techto casopisu mohl udelat jeste rozsahlejsi casopisy, ale jaksi zatim neni zajem...
|
#7 24. 9. 2007, 16:16
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
Víš co... každý má jiný obor zájmu sbírání.... Když to tak vezmu, našel bych v tom časáku opravdu to, co mě zajímá, nebo co nevím a chtěl bych vědět? Je tam něco o Groších, Antických mincích, Krejcarech, panovnících, historii, postřehů o zajímavostech, stavu mincí na trhu a na aukcích.... atd... atd...
![]() _______________ ..::R::.. robert.kurucz@email.cz |
#8 24. 9. 2007, 19:44
|
|
Moderátor
![]() |
dik, hned mam trochu predstavu a tak to nezni spatne
![]() zacnu o tom premyslet a uvidim... kdyz to nebude za nic stat, muzu to prestat odebirat ![]() |
#9 24. 9. 2007, 19:55
|
|
Administrátor |
Oliver, ale Robbie to myslel jako otazku. Ne co v tom casopisu opravdu je :-)
|
#10 24. 9. 2007, 20:02
|
|
Moderátor
![]() |
![]() |
#11 24. 9. 2007, 21:14
|
|
Moderátor
![]() |
Je skoda ze na strankach Alkada nemaji nahled casopisu jako je tomu u nemecke verze na strankach Gietl Verlag.Zdenek me nejdriv potesil ze lze casopis koupit on-line,ale po zjisteni ze postovne/balne je 80,- sem si zatim nechal zajit chut.
![]()
|
#12 25. 9. 2007, 8:28
|
|
Administrátor |
Tomako napis na email. Dobirka je 80 Kc. Pokud ti to poslu doporucene nebo normalne je postovne nizsi..
|
#13 25. 9. 2007, 10:05
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
Já si ho taky objednám
#14 25. 9. 2007, 10:10
|
|
Administrátor |
Postovne a balne 25 Kc. Casopis 99 Kc. Casopis prijde na vasi adresu. Uhradu muzete provest slozenkou na moji adresu. Zajemci zaslete email na infofila@infofila.cz kde uvedte adresu kam chcete casopis zaslat. Uvnitr je vice informaci kde a jak si casopis objednat. Upozornuji, ale ze u mne to zatim nelze. Mam jen prvni cislo na zkousku. Primo u vydavatele...
|
#15 25. 9. 2007, 11:32
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
Nechceš to raděj na účet ?
#16 25. 9. 2007, 12:05
|
|
Administrátor |
Napis maila Robbie nejak se domluvime...
|
#17 5. 10. 2007, 21:31
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
Je to fajn časopis... určitě u mě bude každý měsíc... je tam přihláška do ČNS a katalog německých mincí a velmi pěkné články. Už jsem zvědavý na další číslo.
_______________ ..::R::.. robert.kurucz@email.cz |
#18 5. 10. 2007, 21:33
|
|
Moderátor |
Ahoj Robbie, s Tebou som nekomunikoval ani nepamätám. Ešte žiješ brácho? Ale k téme; je tam niečo aj pre nás grošákov?
|
#19 6. 10. 2007, 1:34
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
Ahoj
![]() ![]() Články jsou tam vesměs o mincích moderních, kromě jednoho o Denáru Vladislava II... Ale to se dalo očekávat a myslím, že s tím asi každý počítal... nicméně je tohle alespoň jako pěkné zpestření pro numismatiku.... ![]() Jinak se mám v pohodě, u mě všechno v pořádku ![]() Až mi přijde várka objednávek, tak pak hodím do chlubírny nové kousky... A to je výzva pro všechny, kdo máte nějaké aktuality na pochlubení, šup tam s tím, ať tu máme nějaké zpestření, nějaký obrázek... Já doufám jinak že Tobě se vede také dobře ![]() _______________ ..::R::.. robert.kurucz@email.cz |
#20 6. 10. 2007, 7:18
|
|
Moderátor |
Jasné, ďakujem. Keď sa "odtrhnem" od práce, pošlem Ti mail.
|
#21 18. 11. 2007, 17:29
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
Tento časopis se dá koupit osobně např: v obchodě Zlaté Mince - Numismatika v Obecním domě na Náměstí republiky (www.zlate-mince.cz)
|
#22 18. 11. 2007, 17:29
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
Jinak to bude i v jiných specializovaných numismatických obchodech (stačí hledat)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
#23 18. 11. 2007, 18:35
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
Já to číslo mám doma u musím říct, že jsem trošku zklamaný :-(
Časopis se jmenuje MINCE A BANKOVKY bohužel bankovkám je věnováno 6 stran z 106. Zbytek jen mince a 47 stran " ceník mincí". Ovšem i o mincích jsem si tam něco početl a je to jiné než koukat na monitor a sosat něco z webu..... časopis mám na nočním stolku a občas z něj něco " sosnu" |
#24 18. 11. 2007, 19:04
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
To si myslím, ze na "bankovkáře" je tak trochu zapomenuto. Je to také tím, že lidí, co sbírají bynkovky je velice málo ve srovnání s lidmi, co sbírají mince.
Myslím si, že by se to nemělo jmenovat Mince a bankovky, když tam stejně píší pouze o mincích. |
#25 11. 1. 2008, 0:16
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
Tak mrkněte na moje stránky, taky se jmenují podobně (není to naschvál, jsou založeny v době, kdy časopis ještě nebyl, nebo jsom o něm neslyšel), ale zase je tam víc jak 100 článků a katalogů o bankovkách (a o mincích skoro nic), navíc tam skoro každý den něco přidávám.
eca22 http://bankovky-mince.blog.cz/ ps: napište jak se Vám stránky líbí a co Vám tam chybí!!!!! |
Seznam uživatelů · Seznam správců · Statistiky · RSS kanál
Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky | UseBB 1