Moderátoři: Jaromir, Akir, smith, ikanek

Profilový obrázek
dejvy

Moderátor

Zaregistrován:
21. 7. 2007

#11 21. 6. 2015, 01:45

První je z roku 1912, druhá z roku 1921. Cena zanedbatelná.

Profilový obrázek
mayo

Uživatel

Zaregistrován:
21. 10. 2012

#12 9. 11. 2015, 18:56

Nechcel som zakladať ďalšiu tému, tak som to strčil sem.
Poznáte niekto toto? Nejaký kolok? Nikde som to nenašiel a bohužiaľ tam neviem nič prečítať :-(
Ďakujem.

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
gnilretniw

Uživatel

Zaregistrován:
3. 3. 2015

#13 10. 11. 2015, 22:15

michalkulo napsal/a:

Prosím o identifikaci, popřípadě hodnotu. Děkuji.

Obrázky:

jde o vadnou známku Qvenslandu /angl. kolonie nulová hodnota dobrá max 5 kč Jirka z Moravy

Profilový obrázek
ikanek

Moderátor

Zaregistrován:
23. 2. 2009

#14 10. 11. 2015, 22:51
Nechcel som zakladať ďalšiu tému, tak som to strčil sem. Poznáte niekto toto? Nejaký kolok? Nikde som to nenašiel a bohužiaľ tam neviem nič prečítať :-( Ďakujem. Obrázky: ...

Byla by to telegrafní známka indického státu Jammu-Kashmir, ale bohužel padělek.

Profilový obrázek
mayo

Uživatel

Zaregistrován:
21. 10. 2012

#15 10. 11. 2015, 22:56

Ďakujem

Profilový obrázek
stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

#16 13. 1. 2016, 19:34

Zdravím!
Rád by som sa opýtal na týchto pár známok.Musím na rovinu povedať,že nie sú moje.Môj bude len ten ohryzený "trojkolok"-asi hlodavec.Nemusel to urobiť.Majiteľka známok chce zistiť hodnotu,tak sa skúšam opýtať.Ako absolútny laik tam vidím Litvu a Lotyšsko,zrejme Čínu a dve-dva belgické kolky/známky.To viem pár dní,hľadal som to.Ak môžete,napíšte koľko by si za to pani mohla pýtať.A na rovinu.Nebojte sa.Možno bude najzaujímavejší ten album.Hlášku v ňom som ani nepochopil.A na záver ten trojkolok.Okolo 300€?Možno si ho podal vzácny druh hlodavca😃 .Jedna fotka je hnusná až moc,ale inú už nedodám.
-stani-
A ešte jednu obálku.Nech to mám z krku.Je v jednoduchosti krása,alebo to v tomto prípade neplatí.Stačí mi-neplatí,teda ak si môžem vybrať.😋
Nejde to.Má to viac ako 4 MB.Někdy příšte.-s-

Obrázky:

Profilový obrázek
stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

#17 13. 1. 2016, 20:27

Tak som to zoskenoval.Berte to s nadhľadom.😆
-s-

Obrázky:

Profilový obrázek
smith

Moderátor

Zaregistrován:
6. 2. 2009

#18 13. 1. 2016, 21:04

Stani, tých spomenutých 300 eur si myslel vážne?! Ani zo srandy nie. To čo si sem pridal nemá cenu ani pár korún predsa.

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

Profilový obrázek
stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

#19 13. 1. 2016, 22:28

Jasné,že nie.Nemám ani potuchy či to je 10c alebo 1€.Pochopil som,že filatelia je veda a že spústa zdanlivo atraktívnych vecí je vlastne nič.Ja keď vidím arch známok napr.SŠ za pár šupov,najradšej by som si ich kúpil 10,pretože sa mi nechce veriť,že je to také bežné.To bude asi spôsobené tým,že som mal v ruke možno 3-slovom tri.Ale neurobím to.Nepochopil som to práve teraz v túto chvíľu a nehovorím len o známkach.Keď má človek "niečo" jedno,tak je ťažko ho presvedčiť o tom,že nemá nič.Tak to funguje.To tu ale asi naozaj netreba spomínať.Stačí ísť na burzu.Na asi piatich som bol cca pred 10 rokmi.Úprimne,ja som to sem dal preto,lebo som bol zvedavý,či to nie je zaujímavejšie preto,že sú 3 spolu a sú tam čitateľné razítka.O tej sume som si ilúzie skutočne nerobil.Ani o takej keby tam chýbali dve nuly.Na to aby sa hovorilo o veľkých peniazoch pri známkach sa musí hrať bundesliga a nie dorast-okres-trieda IV.Ja nehrám ani to,pretože som známky nikdy nezbieral.Toto som našiel na starých "rodinných"papieroch,ktoré mám v krabičke -s-

Profilový obrázek
stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

#20 13. 1. 2016, 22:34

Upresnenie.
smith
Ja som myslel 300€ len za ten ohryzený trojkolok.Za ostatné ešte PLUS🙂 😉 😃 😎 😋 😮

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.