Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Profilový obrázek
lachtan

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2017

#11 21. 10. 2017, 07:40

Hoši to, že jste někteří alergičtí na Bobinka odsuňte stranou. To samé se může stát komukoliv na koho jsem alergický třeba já. Takže je mým právem udělat skoro stejný nick a podsouvat moje žblepty pravému nicku. Díky chlapi to jsem fakt nevěděl a budu se tímto novým a NEPSANÝM pravidlem řídit. Když může jeden, tak můžu i já. Jen předesílám, že pokud by se někdo takhle pokusil zdiskreditovat uživatele, kterého já nemusím, tak bych se přidal na jeho stranu a to bez přemýšlení , protože bych to považoval za svou morální povinnost ...

Profilový obrázek
lachtan

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2017

#12 21. 10. 2017, 07:47

Pokud se Bobinek vyjádří blbě, tak mu to řekněte a třeba mu vyčistěte báchor k tomu neřeknu nic pokud budete mít pravdu a klidně mu to napíšu taky, že je občas ocas . No , ale to vytváření skoro identických nicků je nebezpečné. No pokud s tím souhlasíte, tak já se podvolím novým pravidlům a občas si zablbnu ...určitě se zlobit nebudete😃

Profilový obrázek
lachtan

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2017

#13 21. 10. 2017, 08:08
Hledejme problém nejprve u sebe. Pokud bychom byli přece jen trochu korektní, bylo by to pro všechny lepší. Ten pán (nejmenuji) je sebestředný, zlý a mstivý človíček. Jednou se mi to stalo a byla to i moje chyba. Třeba to uzná sám. Admini do toho netahejte. Již několikráte nám vysvětlil, že není schopen tyto věci řešit. Admini je šéf, respektujme jej. Na toho dalšího pána hodíme bobek, ono jej to přestane bavit.

Pane Altmanne souhlasím s Vámi. Hodit bobek, ale obě strany a k tomu jsem vyzval myslím si velice přátelsky i toho Alias HOVINKA 21, BOBINKA 21... já myslím, že jsem se choval velice kamarádsky a přečtěte si to vlákno o hrníčku. S tím ADMINEM nesouhlasím, je to jeho majetek a on rozhoduje o tom, kdo s jeho majetkem bude nakládat a kdo ne. Pokud se mu nelíbí Bobinek (ten pravý), tak ať ho zablokuje a pokud se mu líbí ten nepravý, tak má možnost ho za zásluhy povýšit do hodnosti moderátora. Nebo může vše nechat tak, jak to je a ze svého majetku si nechat udělat třeba pojízdný bordel na kolečkách ... jeho volba.

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#14 21. 10. 2017, 09:03

Já jsem si na našeho bobinka musel zvyknout, je to prostě střelec, praktik, ale i fajn chlap. V hospodě bychom asi oba pělí sprostonárodní písně. No je pravda, že by mohl odpověď přece jen více promyslet. Ale on je praktik a on ví co je prodejné a co ne. Lepší deset Bobínku, než jeden hlupák v hávu intelektuála.🙄

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
jezevec

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2014

#15 21. 10. 2017, 09:27

lachtan napsal/a:

Trošku tvoji reakci nechápu Jezevec... četl jsi jeho druhý příspěvek po tom, když se k jeho dotazu nikdo nevyjádřil ? .......

Jasně že četl. On pustil jednu malou jízlivou poznámku a vy jste se na něj vrhli a udělali z něj úplnýho debila. Podle mě to bylo zbytečný a nasralo by to asi každýho. Je ale fakt, že nevím, jestli se tady něco nemazalo... to se tady rádo stává a pak se v tom člověk těžko orientuje 😉
Jinak ty podobný nicky jsou samozřejmě blbý... ale jak víš, že to je opravdu on?? Mě to z jeho poslední reakce nepřijde, podle mě už na vás dávno kašle.

jezevec74@gmail.com

Profilový obrázek
lachtan

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2017

#16 21. 10. 2017, 09:37
Já jsem si na našeho bobinka musel zvyknout, je to prostě střelec, praktik, ale i fajn chlap. V hospodě bychom asi oba pělí sprostonárodní písně. No je pravda, že by mohl odpověď přece jen více promyslet. Ale on je praktik a on ví co je prodejné a co ne. Lepší deset Bobínku, než jeden hlupák v hávu intelektuála.🙄

Já vím , jaký Boban je ... je přímý někdy uštěpačný a nevidí si do frasny, protože je starý praktik ... jen neumí občas diplomaticky komunikovat. Je v podstatě mého ražení a proto ho mám rád. Nicméně pokud by toto udělal Bobinek třeba tomu, kterého já nemusím a někdo by to kritizoval, tak bych Bobinkovi řekl, že je kokos a nedělá mi to problém a klidně se s Bobanem můžeme rozkmotřit kvůli tomu. A zastanu se každého , ale Boban to nezačal ... první reakce ve vlákně byla má a mnou podána humorně a pak jsem vysvětloval tomu uživateli, jak to chodí tady ... ale jeho reakce byla vyloženě nepřátelská a dál to vyústilo zbytečně do těch falzumnicků.... Já musím trvat na názoru, že by měl majitel Sběratele zasáhnout a nějakým způsobem těmto věcem zabránit. Může se to stát komukoliv a zastanu se každého i toho, koho nemusím ... jde o princip 😞

Profilový obrázek
lachtan

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2017

#17 21. 10. 2017, 09:56
lachtan napsal/a: Trošku tvoji reakci nechápu Jezevec... četl jsi jeho druhý příspěvek po tom, když se k jeho dotazu nikdo nevyjádřil ? ....... ...

ale jak víš, že to je opravdu on?? Nevím to jistě, ale mé podvědomí a zkušenosti mé profese mne většinou neklamou. Jsem zvyklý si hlavně všímat maličkostí a jejich návaznosti ... to jsou signály, kterých si neznalý člověk nevšimne ... já si naopak všímám hlavně jich.

Profilový obrázek
smith

Moderátor

Zaregistrován:
6. 2. 2009

#18 21. 10. 2017, 11:42

No myslím si, že origo bobinek je tu dosť dlho na to, aby vedel, že takéto prípady sa neriešia zakladaním takéhoto zbytočného vlákna, ale jednoducho dá to sem s odôvodnením:

https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/clenovia-zreli-na-blokovanie_post_-462126#post462126

Túto tému Admin sleduje, a najrýchlejšie ako vie aj zareaguje. Lebo tému s názvom "Čo v tom máte za bordel.." ani ja by som nevšímal.

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

Profilový obrázek
narval

Uživatel

Zaregistrován:
16. 11. 2014

#19 21. 10. 2017, 13:08

Su tam sic dlouho ale nikdy sem se k Admin nevyadřoval a ani sem o tom nevěděl...............tudíž sem vložil nové vlakno.......................a na ten váš odkaz sem napsal až mi to též poslal přítel Lachtan!!! A admin stejně nic mi nenapsal takže asi směšovat nicky je normální tady !!!!

Profilový obrázek
smith

Moderátor

Zaregistrován:
6. 2. 2009

#20 21. 10. 2017, 14:18
Su tam sic dlouho ale nikdy sem se k Admin nevyadřoval a ani sem o tom nevěděl...............tudíž sem vložil nové vlakno.......................a na ten váš odkaz sem napsal až mi to též poslal přítel Lachtan!!! A admin stejně nic mi nenapsal takže asi směšovat nicky je normální tady !!!!

Cez súkromnú správu ani ja by som nereagoval, keby som bol admin, keď je na to téma - sekcia. Tam by ste mali napísať, že žiadate bloknutie - vymazanie a aj to, že prečo.

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.