Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Pokud je věc, předmět starší padesáti let chápán jako starožitnost mám právo či možnost výměny starožitné manželky za nějaký byť i kýč? Například za dvě podstatně mladší děvuchy? Je to obchod s bílým masem nebo jen koníček?😋
Poznámka:
Není to dotaz pro škarohlídy!
Ladislavaliev@atlas.cz

Není to obchod s bílým masem, je to legální výměna výběhového typu po záruční době za dva modely novější produkce. Jenomže otázka Altmánku zní jestli náš starý píst motoru dokáže tak rychlé a nové modely rozjet. No a další věc je tato, doufám, že ty naše výběhové modely po záruční době taky nemají svůj veb. Pokud ano tak jsme v pérdeli pane hrábě, protože si dokáži představit, co si o našich pístech s vyběhanými kroužky asi píší😃

Ludka: přečti si poznámku...
Pánové ale pozor, novější modely nejsou často v mnohém kompatibilní se starými, dále pozor na tzv. "skryté náklady" spojené s výměnou... 😃
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

grofik: tim lecivem myslis slivovici, ze?😁
ludka: nepatri sem vetsina prispevku (typicky vetes do stari 50 let), u tohoto vlakna se aspon clovek zasmeje..
Dracek: ano, zejmena prechod z Manzelky 1.0 na Pritelkyne 2.0 je zpravidla financne velmi narocny a Pritelkyne 2.0 take spotrebuji mnohem vice zdroju nez Pritelkyne 1.0
Altmann: a manzelka urcite nesleduje toto forum?😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.