Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Faleristika » Dekorace "Zednářů"

Vykupminci.cz
Numisargo

Dekorace "Zednářů"

Moderátoři: Altmann.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Prosím znalce kategorie-obor "Zednářství" o poskytnutí bližších údajů k nositelné dekoraci Řádové lóže "Cestou světla" O. Brno, z roku 1926.
Moderátor
To bude hodně těžké, zkuste vložit dotaz i k numismatikům, kteří dělají podrobně mince Československa. Já jen vím, že zde nic nevím. :roll:
Registrovaný uživatel
Když jsem zde v koncích já, nečekal jsem, že budete vědět víc. Spíše čekám odpovědět ze samotné brněnské lóže jako pokračovatele lóže původní a nebo něco od historiků. Jenže většinou byla dokumentace až na výjimky skartovaná ale třeba se něco mohlo někde zachovat. Jinak se nám blíží setkání v Brně-Řečkovicích, kde se určitě setkáme. Zdraví Vás ČeFr.
Registrovaný uživatel
Přikládám ještě provedení odznaku jako připínací, v reverzu s háčkem. Čestmír

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem
Registrovaný uživatel
Ještě jedno provedení s háčkem, tentokrát jako stříbrná dekorace. Čestmír

Obrázky:

Registrovaný uživatel
Dobrý den, neuvažujete o prodeji těchto dekorací? Měl bych o ně zájem.
Registrovaný uživatel
Tyto dekorace byly doplňkem předcházejícímu příspěvku, který jsem zde předtím zveřejnil v červenci 2013. Není místním zvykem na těchto stránkách uzavírat nějaké obchodní transakce a proto bych byl nerad, aby jsme byli napomínáni. Sdělte mi adresu mail a já se Vám ozvu a můžeme si na to téma popovídat a věc řešit. S pozdravem Čestmír.

Obrázky:

Registrovaný uživatel
omlouvám se, to jsem nevěděl. jakým způsobem Vám mohu poslat email či soukromou zprávu, nedaří se mi to nalézt.
« Poslední úpravu provedl(a) janhiram v 4. 3. 2014, 22:20. »
Registrovaný uživatel
Pro: janhiran Zkuste to na facebook, měl by jste mně tam najít a pokud se to nepodaří, tak ač nerad, zveřejním zde svoji mail adresu. :twisted:

Obrázky:

Registrovaný uživatel
omlouvám se, ale ani facebook nemám :-(
Registrovaný uživatel
Pokud kliknete na mé jméno janhiram a zobrazíte si můj profil, můžete mi poslat zprávu. Mám to aktivní.
Registrovaný uživatel
janhiram napsal
Pokud kliknete na mé jméno janhiram a zobrazíte si můj profil, můžete mi poslat zprávu. Mám to aktivní.

Nemáš. Musíš jít do nastavení a odblokovat si to. ;)
Registrovaný uživatel
Tak už by to mělo být ok :-)

turtleoverhead napsal
janhiram napsal

Nemáš. Musíš jít do nastavení a odblokovat si to. ;)
Registrovaný uživatel
Jo, teď už jo. ;)
Registrovaný uživatel
Dobrý den,
tak pokud budete chtít, můžete mi poslat soukromou zprávu.

Děkuji.
jan

cestmir napsal
Pro: janhiran Zkuste to na facebook, měl by jste mně tam najít a pokud se to nepodaří, tak ač nerad, zveřejním zde svoji mail adresu. :twisted:

Obrázky:

Moderátor
I v Signum se zabýváme dekoracemi zednářských loží. Snad jako dokumentaci obrázek. Pro pana kolegu Čestmíra, doufám, že jsem nevymazal něco jiného?

Obrázky:

Registrovaný uživatel
Pane kolego(doufám, že Vás tak mohu nazvat), dík za pomoc ve věci vymazání mé mail adresy. Je to naprosto v pořádku. Jsem na chalupě a tak jsem neměl ještě možnost nahlédnout do nového čísla SIGNUM. Učiním tak v nejbližších dnech a doufám, že budu spokojen s jejím obsahem, jak tomu bylo až dosud. Přeji Vám hodně úspěchů a trpělivost při práci na těchto stránkách. Zdraví Vás ČeFr. :P :twisted:

Obrázky:

Registrovaný uživatel
Dobrý den,
mohu si toto číslo Vašeho časopisu objednat? Tato problematika mě velmi zajímá.

Předem děkuji
jan
Moderátor
Nevím, já to pošlu přímo Mudr. J. který je majitelem, ale myslím, že by jste si musel objednat časopis na celý rok, 4 čísla.
Moderátor
Tak bohužel neb nejsme normální časopis, pouze celý ročník to jest 300 Kč. :(
Registrovaný uživatel
Dobrý den, Čestmire, zajímám se o tuto zednářskou dekoraci. Můžeme se nějak kontaktovat? Děkuji.
Registrovaný uživatel
Hezký večer,
bohužel pan Čestmír již není mezi námi.
Chápu správně, že se zajímáte o klenot lóže Cestou světla?

Cuculus napsal
Dobrý den, Čestmire, zajímám se o tuto zednářskou dekoraci. Můžeme se nějak kontaktovat? Děkuji.
Registrovaný uživatel
Dobrý den, tak to je mi líto. To jsem netušil. Ano, zajímam se o klenot lože Cestou světla.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Sběratel.com » Faleristika » Dekorace "Zednářů"

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1