Aha, takže ty jsi to myslel tak, že křišťály jsou vhodné pro ionizaci místnosti?
No a já jsem mluvil o energetickém čištění místnosti. No to nevadí.
Promiň, že tě s tím pořád otravuju, ale mám ještě otázku zda platí, že čím více průhlednější a čistší, tím kvalitnější křišťál?
A máš nějaké zkušenosti s používáním napodobeniny Cheopsovy pyramidy?
Kdo zná všechny odpovědi, tomu nebyly položeny všechny otázky.
http://www.youtube.com/watch?v=4T2ptyJE4f4

Také...
A jsili paranoidní a věříš na zrcadlovou magii, pak máš jen jedno zrcadlo a ještě ho zakrýváš ;-)
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.

Na energetické čištění Ti stačí energetická manželka ale je pravda že drahé kameny Tě vyjdou levněji 😃 😉

napsal/a:
Promiň, že tě s tím pořád otravuju, ale mám ještě otázku zda platí, že čím více průhlednější a čistší, tím kvalitnější křišťál?
Ano.
Na harmonizovanie miestnosti je potrebné min 4 ks. , ale to musí vedieť niekto naladiť, žial ja to nie som.😐
Ladenie priestoru napr. spálne je úplne iné ako obývačky, pracovne .
Ideálne sú lustre.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Díky za rady.
Na křišťálové lustry jsem na netu taky koukal. Je jich tam po různých bazoších apod. celá hromada, některé i za velmi rozumné ceny. Jenže nepoznám, které jsou opravdu křišťálové a které jsou jen ze skla.
Přikládám jednu fotku. Mně to připadá jako sklíčka. Co myslíš, jsou to křišťály? Jde to vůbec takhle z fotky poznat?
Ještě jednou děkuji za pomoc.
Obrázky:

Serge Nubret, podla fotky vypadá na poctivý krištálový luster.
Rýchlo kurzová rada ako rozoznať pravý krištál ; vezmeš do ruky niektoré cimbrlátko prírodný krištál bude mať vyššiu váhu oproti vytvrdenému plastu na dotyk bude chladnejší , kvalitu krištálového lustra zistíš jednoducho, čím vyšší obsach olova tým vyššia hra duhových farieb najkvalitnejší krištál má obsah olova cca. 25%.
Pokiaľ navštíviš nejaké hobby burzy prípadne vetešníctva určite časom si vytrénuješ oko čo je atrapa , prípadne s malým obsahom olova, to isté platí aj pri krištálových pohároch , popolníkoch, ovocných mís atd.
Osobne ja mylujem mimo Moser skla , krištálové veci s brusom č.5. biele, potom rubínové krištálové sklo.
Vec každého čo preferuje.😉

Díky za rady.
Ale podle toho, co jsi psal dříve, jsem nabyl dojmu, že pro energetické čištění jsou vhodné spíše zcela přírodní neopracované křišťály, než broušené. Nebo je to jedno?

Tvoja otázka poskytuje dve odpovede; vyladiť priestor s dlhodobým účinkom môžeš použitím uloženia kryštálov ,ale tam odporúčam človeka čo sa tomu rozumie , nakolko kryštál je potrebné očistiť a naprogramovať na danú miestnosť min počet obvykle sa pohybuje 4ks.
Pritom môže byť potrebné použiť klasické kryštály, ametystové prípadne citrínové kryštály , kvalitné turmalínové prípadne spynel kryštál už je vyššia položka.
Zaleží od hlbky siahnutia do vrecka.😉
Krištálový luster je ľahšie umiestnit ,vymenením svietidla v strope, z dlhodobého hľadiska dobre ionizuje priestor a jednotlivé miestnosti, dnes je slušný výber krištálových svietidiel, samozrejme nové a kvalitné aj niečo stoja.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.