Autor |
Příspěvek |
|
|
Registrovaný uživatel
|
Paul napsal https://www.youtube.com/watch?v=PZ_JhVyoSNA&t=26s Polská animovaná verze, jak došlo ke zničení křižníku Moskva  Polsky moc neumim, jestli jsem to pochopil, nad křižníkem kroužil dron s WC mísou, tím namlsal osádku a kapitán dal zákaz střílet..no a pak JEB Z NEPTUNA.
"JEB Z NEPTUNA" to je hlaska  _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešni je velmi těžké, i kdyby celý život byl věnován hledání dokonalého květů, nebyl by promarněn.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Paul napsal https://www.youtube.com/watch?v=PZ_JhVyoSNA&t=26s Polská animovaná verze, jak došlo ke zničení křižníku Moskva  Polsky moc neumim, jestli jsem to pochopil, nad křižníkem kroužil dron s WC mísou, tím namlsal osádku a kapitán dal zákaz střílet..no a pak JEB Z NEPTUNA.
Namlsat ruskou posádku WC mísou. Takéto hlášky musia vojsť minimálne do príručiek prestížnych vojenských akadémií. To nemá chybu.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
 navíc v polštině, tak je sama o sobě srandovní
|
|
|
Moderátor
|
|
|
|
Moderátor
|
1947 Marshallův plán: Molotovovy výroky již tehdy naznačovaly budoucí konfrontaci se Západem. Spojené státy označil jako "fašistickou" sílu a "centrum celosvětového reakčního hnutí a protisovětské činnosti". Zároveň prohlásil všechny státy spolupracující s USA za nepřátele. Sověti pak také obvinili Spojené státy z manipulace voleb v Belgii, Francii a Itálii na jaře roku 1947, kde komunisté ztratili mnoho hlasů. Nepripomina to soucasnou dobu? « Poslední úpravu provedl(a) numismat v 16. 5. 2022, 11:23. »
|
|
|
Moderátor
|
Momentálne tam majú svoje figúrky..., občas spravia nejakú jar, trvalú slobodu, atď...  _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Moderátor
|
|
|
|
Moderátor
|
Použij trochu grofíku to, co máš na krku nebo v popisu....vážně je americká agrese mít základnu třeba na Aljašce. Na vlastním území? Navíc sranda mapa je z 2019... chápu, že mejlem se k tobě dostala až dnes, ale válku vede Rusko, ne USA. « Poslední úpravu provedl(a) Paul v 16. 5. 2022, 11:35. »
|
|
|
Moderátor
|
Největší chybou je věřit tomu, čemu chceš věřit..
Lepší je revidovat názor podle logiky a podle betonovejch argumentů..Ale chápu, že v určitym věku a při určitym egu to nelze. Kdysi dávno jsem byl stejně zabejčenej, nedokázal jsem uznat svůj omyl...Ale naučil jsem se to..a žije se mi líp.
Já bych ti to moudro v popisku přepsal na
Múdry sa teší objaveniu pravdy, grofík falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Paul napsal grofíkova mapa smazána
https://manipulatori.cz/hoax-kdyz-nekdo-rika-ze-rusko-vede-agresivni-politiku-ukaz-mu-tuto-mapu/  grof ty si fakt gogotko
|
|
|
Moderátor
|
https://www.youtube.com/watch?v=7_PDkfcy_Fwtaky dobrý. Jestli jsem pochopil udaj ukrajincům přesně svojí polohu...nehledě začátku s friendly fire  Polštině jde celkem dobře rozumět.
|
|
|
Moderátor
|
Paul napsal Použij trochu grofíku to, co máš na krku nebo v popisu....vážně je americká agrese mít základnu třeba na Aljašce. Na vlastním území? Navíc sranda mapa je z 2019... chápu, že mejlem se k tobě dostala až dnes, ale válku vede Rusko, ne USA.
Paul ceče, Ty si riadny srandista...🥸🗽😊 _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Moderátor
|
Jsem. Včera jsem byl venku a viděl rozkvetlej šeřík. Zasmál jsem se.. « Poslední úpravu provedl(a) Paul v 16. 5. 2022, 18:20. »
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Paul napsal Jsem. Včera jsem byl venku a viděl rozvetlej šeřík. Zasmál jsem se.. 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
...nebo jedná s Tureckem?
|
|
|
Moderátor
|
Rusi na nás hodili bobesa a sme im u hrdele.🗽 _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Moderátor
|
Páni moderátori, zaujíma ma kľúč podľa akého mazete príspevky? Vaše názory sú v pohode a opozičné len vhodné na mazanie?😟 Zaujímavá demokracia.🖕🖕🖕 _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
říká někdo kdo to dělal 
|
|
|
Moderátor
|
grofik Položit otázku a doplnit ji fakáčema... to si vyzkoušej v reálném životě někdy. Asi nečekáš, že dostaneš odpověď. Ale ukážu nadhled a odpovím. Pokud opoziční názor znamená urážky a přáníčka smrti od nicku dvořák nebo ruský hoaxy od tebe (viz mapa výše), bude se to mazat, proruská pšenka tady nepokvete. « Poslední úpravu provedl(a) Paul v 17. 5. 2022, 10:26. »
|
|
|
Moderátor
|
|
|
|
Moderátor
|
numismat - to musela bejt pro Skabajevovou tvrdá rána, ona je fanatická pěst režimu. Tohle bude hodně velká kocovina.
|