Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Poštovní známky - naše » Doplatní ČR 1939

Vykupminci.cz
Numisargo

Doplatní ČR 1939

Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, dejvy, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Prosím o posouzení zda je zajímavá část zúčtovacího archu ( výstřižek ) na kterém jsou použity Doplatní známky ČR 1 Pof. DL60, DL62, DL66 a s nima i doplatní Protektorátní DL11. Razítko je Náchod 20.12.1939. Platnost údajně končila 15.12.1939. Děkuji. Nevím jestli se mi povedlo dát dobře obrázek

http://img149.imagevenue.com/img.php?image=33888_skenovat0001_122_800lo.jpg
Registrovaný uživatel
Perfektní věc.Je to krásná smíšená frankatura doplatních známek ČSR I a Protektorátu,kdy známky ČSR I jsou již jako známky souběžné.Cenu ti ted´neřeknu.Záleží na typu znánky,taky i na barvě známky.Když se mi vrátí zpět má odcizená sbírka Souběžek a předběžek Protektorátu a Slovenského štátu,rád tuhle věc od tebe koupím a nebo jí s tebou za něco vyměním.Pro mne to má cenu jako podkladu pro specializovaný katalog
Sudetenland,Protektorát Čechy a Morava a Slovenský štát.A nebo si to necháš a budeš mít ode mne provizi
z autorských práv tohoto obrázku.Měj se hezky.Skrblík Jinak jsem měl ve sbírce použití i kolem 25,12.1939

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Sběratel.com » Poštovní známky - naše » Doplatní ČR 1939

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1