Autor |
Příspěvek |
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Nič v zlom, ale... Všetko máte pekne označené, takže v čase internetu nie je problém zistiť výrobcu. Čo ma ale trošku zaráža, že chcete oceniť svadobné dary, ktoré ste dostali v dobrej viere od babičiek... Preto napíšem len toto: Najcennejšie by to malo byť pre vašu rodinu.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Babičky byly moc mladé !!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
soška Německo-Sitzendorf 1.třetina .20.stol kolem roku 1930. určitě bych ponechal jako vzpomínku na babičku,pokud by se vaše dcera přece jenom rozhodla prodat,tak cena od 10.000czk i více.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Děkuji za informací
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
narval napsal Babičky byly moc mladé !!!!!!!!!!!!!!
skoro jako kdyby to psal Bobinek !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Obyčejné ohyzdné hrnečky ze sedmdesátých let, vídával jsem je po kancelářích.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
To je docela mozne,ale preci jen to neni odpoved na mou otazku,i tak vám ale děkuji.Každopádně me to zajímá a budu ráda za jakoukoliv jinou,normální odpověď.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
hodnota je co kdo dá. Jsou jich po internetch tuny. Počítejte s pár korunama pokud se vůbec najde někdo, kdo by je chtěl. Ale svého kupce má samozřejmě vše. Ten poslední je porcelánka Březová.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dekuji za odpověď.Je možné zjistit i nazev sady?U prvniho je to henrieta,to vim.u zbylych se mi nepodarilo zjistit.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Zdravím, na tieto sady,čo tu máte odfotene vám viem povedať cenu,za ktorú som ich predal,resp,viem za koľko ich predal niekto iný. Ak máte celú sadu,čiže čajník,cukornička,mliečnik, 6šapo tak sa cena pohybuje od 40-50€. V prípade ,že to je iba 6šapo,tak sa cena pohybuje od 15-20€
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Prosim nasel jsem na půdě,porcelanovy talíř a chtel bych vedet jakou muze mit hodnotu? Obrázky:  
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dobry den,moc dekuji za informace.V vasem prispevku mi doporucujete sledovat aukce.Mohl by jste mi poradit jak postupovat,jake aukce sledovat.Mockrat dekuji uz tak jste mi pomohl
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
google:příkazový řadek napiště B.J.Kudělka keramika aukce a vyjede vám kde se nabízí jejich keramika.mužete pak sledovat aukce a jejich ceny. zde je jeden talíř : https://www.eantik.cz/valasska-zvonicka-rucne-malovany-talir-kudelka-valassko-118588-p/
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dobrý den, prosím o informaci, o jak starý porcelán by se asi mohlo jednat (a případně jakou má cenu). Podle značky by to měla být Míšeň, ale je tam ještě další označení, které se mi nepovedlo rozklíčovat. Jedná se o cukřenku, ke které jsou ještě 2 talířky (na těch je jen to modré značení). Děkuji za pomoc! Obrázky: 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Míšeň to není, spíše Eichwald.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Ten ale nemá plnou hvězdičku u loga, nebo ano??
|