Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Starožitnosti » Dotaz pro DAVIDXXX

Vykupminci.cz
Numisargo

Dotaz pro DAVIDXXX

Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Dobrý den.
Snažím se sbírat figurky z dílny J. Brychty. Některé mám poškozené, většinou ulomené trubičkové stojánky, nebo různé artefakty. Nedávno jsem tdy četl od vás, jak jste radil co to je a pod, ale napsal jste, že hlavně nelepit ulomené věci vteřinovým lepidlem. Jak to tedy řešit?
Děkuji za případnou odpověd.
Registrovaný uživatel
Sekundovým lepidlom určite nie, pokiaľ sú to hodnotné figúrky tak zveriť ideálne reštaurátorovi, ktorý to urobí tak, aby nič vidieť nebolo.
Registrovaný uživatel
No to je právě trošku problém. Oni, co s tím sklem dělají, na ty staré figurky nechtějí, kvůli stáří skla a změn v něm, na to šahat. Bojí se, že to praskne. A někteří, když jim píši, tak, ani neodpoví.
Registrovaný uživatel
pokud máte hodnotné figurky,určitě bych se obrátil s prosbou na muzeum Železný Brod aby Vám poradili nebo někoho doporučili.
Doporučil bych aby jste jim poslal snímky- sbírku Vašich artefaktů jak poškozené ,tak také ,kreré jsou v pořádku.

Mužete jsem dát nějaké snímky poškozených figurek a trubičkové stojany na figurky.

Jen pro zajímavost:Byl jsem vloni Karlových Varech Moser,kde můj švagr kupoval vázu a dozvěděl jsem se jednu zajímavou věc,pokud je poškozená váza z Moseru,tak Vám ji opraví .
Registrovaný uživatel
Právš ten hurvínek, trpaslík , karkulka, jsou ulámany z té základny. A hlavně ty ryby jsou některé ulomené i ty jednotlivé rostliny :-(
to jsem nevyfotil vše.

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Registrovaný uživatel
pěkná sbírka,-to jsem nečekal.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Sběratel.com » Starožitnosti » Dotaz pro DAVIDXXX

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1