Dobrý den.
Snažím se sbírat figurky z dílny J. Brychty. Některé mám poškozené, většinou ulomené trubičkové stojánky, nebo různé artefakty. Nedávno jsem tdy četl od vás, jak jste radil co to je a pod, ale napsal jste, že hlavně nelepit ulomené věci vteřinovým lepidlem. Jak to tedy řešit?
Děkuji za případnou odpověd.
Dotaz pro DAVIDXXX
Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith.
Stránka: 1
Autor | Příspěvek |
---|---|
#1 11. 9. 2024, 10:05
|
|
Registrovaný uživatel | |
#2 11. 9. 2024, 10:21
|
|
Registrovaný uživatel |
Sekundovým lepidlom určite nie, pokiaľ sú to hodnotné figúrky tak zveriť ideálne reštaurátorovi, ktorý to urobí tak, aby nič vidieť nebolo.
|
#3 11. 9. 2024, 10:35
|
|
Registrovaný uživatel |
No to je právě trošku problém. Oni, co s tím sklem dělají, na ty staré figurky nechtějí, kvůli stáří skla a změn v něm, na to šahat. Bojí se, že to praskne. A někteří, když jim píši, tak, ani neodpoví.
|
#4 11. 9. 2024, 20:03
|
|
Registrovaný uživatel |
pokud máte hodnotné figurky,určitě bych se obrátil s prosbou na muzeum Železný Brod aby Vám poradili nebo někoho doporučili.
Doporučil bych aby jste jim poslal snímky- sbírku Vašich artefaktů jak poškozené ,tak také ,kreré jsou v pořádku. Mužete jsem dát nějaké snímky poškozených figurek a trubičkové stojany na figurky. Jen pro zajímavost:Byl jsem vloni Karlových Varech Moser,kde můj švagr kupoval vázu a dozvěděl jsem se jednu zajímavou věc,pokud je poškozená váza z Moseru,tak Vám ji opraví . |
#5 11. 9. 2024, 20:26
|
|
Registrovaný uživatel | |
#6 12. 9. 2024, 6:26
|
|
Registrovaný uživatel |
pěkná sbírka,-to jsem nečekal.
|
Stránka: 1
Seznam uživatelů · Seznam správců · Statistiky · RSS kanál
Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky | UseBB 1