Ahoj vespolek,
nevite prosim nekdo kde by se daly koupit (nebo kdo vyrabi) drevene stojanky na mineraly - jako je na fotce?
Uz jsem je videl v ruznych velikostech, jsou takove stupnovite - je to urcite frezovane. Ale vzdycky to bylo uz s prilepenym mineralem a prodejce kamene netusil, odkud stojanek pochazi🙂
Diky, Jirka

Som len zaciatocnik v zbierani mineralov, ale zbieram aj cinove figurky, pod ktore si vyrabam drevene podstavce najma z nadoroveho dreva. Mam malu mikrofrezu od Proxxonun a tak som schopny vyrobit aj maly podstavec 4 cm x 4 cm. Posielam par fotiek svojich podstavcov pod figurky. Ak by mal niekto zaujem, mozem vyrobit podstavec podla zadanych rozmerov.
Obrázky:

to Lucanus ; chválim Tvoj koníček aj výrobky , ale pravidlo na tomto fóre je , že sa ku ponukanému tovaru pridáva aj cena.
Poprosím napíš svoju cenovú predstavu.
Inak budem musieť spraviť bubu bubu a zmazať príspevok.😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Toto su len ukazky podstavcov pod cinove figurky. Uz ich ani nemam, rozdal som ich kamarátom. Robim najcastejsie s vyskou 7 cm, rozmery hornej casti 4 cm x 4 cm, spodnej ofrezovanej 6 cm x 6 cm. Cena zavisi od druhu dreva (oliva z Chorvatska, orech, nadorova ceresna, nadorovy pagastan, nadorovy a spaltovany buk a ine), za spominany rozmer cca 6-12 Eur. Pod mineraly by ale asi boli vhodne nizsie a s vacsim rozmerom v zavislosto od velkosti mineralu.

Popri zbieraní achátov skúšam aj vyrábať podstavce pod minerály. Pridávam pár fotiek podstavcov z orecha ako príklad. Cena za podstavec s vonkajším rozmerom 4 cm x 4 cm - 3 Eur, 5 cm x 5 cm - 4 Eur, 5 cm x 7 cm - 5 Eur, môžem vyrobiť aj iné rozmery a tvary, pri objednávke nad 100 Eur je 10% zľava.
Obrázky:

Po dlhšom čase pridávam pár obrázkov podstavcov (rozmer hornej časti x výška):
- pagaštan spaltovaný nádor 5 cm x 5 cm x 7 cm 20 Eur
- pagaštan spaltovaný nádor 5 cm x 5 cm x 7 cm 20 Eur
- jelša nádor 4 cm x 4 cm x 7 cm 12 Eur
- buk spaltovaný nádor 3,6 cm x 3,6 cm x 7 cm 12 Eur
- buk spaltovaný nádor 3,6 cm x 3,6 cm x 7 cm 12 Eur
- tis 4 cm x 4 cm x 7 cm 10 Eur
- orech 5 cm x 5 cm x 7 cm 14 Eur
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.