Jasně líbí se ti to, tak je to v pořádku. Jinak jsem zjistil vedlejšími kanály, že je to asi otec toho mého známého starožitníka. Odpovídá ročník narození 1951 a i nynější bydliště, tedy Žulová. Ten malíř existuje a není to tak, jako u Kečíře. ...ALE....,protože vím že je Milan Dubiel (asi syn) velice zdatný starožitník a obchodník, tak si myslím že se inspiroval kauzou Kečíř a ty výstavy v Americe atd. mohou být pohádky ke zviditelnění a zvýšení prodeje obrazů. Ale je za tím fyzicky existující malíř a to je asi jediný rozdíl mezi ním a Kečířem. Nemám to spolehlivě ověřeno je to jen z vedlejších kanálů a stejně tak nevím jestli VON LERACH má to vzdělání, které se tam uvádí, ale je to možné to nemohu rozporovat. Osobně v tom nevidím žádný potenciál pozdějšího zhodnocení. To si radši kup Kečíře, je to sice taky fake, ale s krásnou historií podvodu/nepodvodu , nebo jak to nazvat a tam růst zase trošku vidím právě kvůli té kauze, která doblbla rakušáky, němčoury a amíky , tedy byli z toho hotoví a dražil se za prdy, tam ten podvod byl zpracován i s katalogy EXKLUSIVNĚ. VON LERACH si myslím není dobrá investice na později. Ale jak říkám líbí se ti a tak ti fandím.

Znám ho osobně, několikrát jsem byl u něho doma. Už jsem ho pár let neviděl, ale doufám, že se mu daří dobře. Le Rach je jeho pseudonym podle německého města Lerach, proč si ho zvolil vím, ale detaily zde prozrazovat nebudu. My kámoši jsme mu říkali baron, ale v dobrém. Výtvarné umění miluje a rozhodně nemaluje pro peníze, nemá to zapotřebí. Kromě malování, také píše a vydává knihy.
Je to reálný člověk a pokud maluje kopii obrazu jiného malíře, tak ji také patřičně označí a nevydává za originál. Fajn se s ním povídá. Je to originální a zajímavý člověk. Já bych do jeho obrazů investoval, potenciál rozhodně má.
Josefe pokud to čteš, tak Tě moc zdravím, Z.K.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.