Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Poprosim o radu jedna sa o orginal ?
https://aukro.cz/dyka-sa-s-venovackou-6943266407?utm_source=transactional_email&utm_medium=email&utm_content=NOTICE_TO_BUYER_AUCTION_END_WIN

Mě stačil letmý pohled na orličku v rukojeti, dál nemusím zkoumat a je mi jasné, že je to zestařený šunt. Je to podobné, jako by mi někdo nabízel portrét Hitlera s tím, že to je dobová malba a měl by patku napravo 😃 Altmann určitě ví kam mířím s tou orličkou...Kdyby to byl originál, jako že není, tak by to byla dýka NSKK a ne SS.

To se mi nechce psát, abych nenaváděl falzifikátory. Odpověď byla v té patce (účes Hitlera) ....Prostě orlička byla součástí státních symbolů Německa a nemohlo by se absolutně stát, aby byla špatně vyvedena. Kdybyste viděl na fotce Hitlera, který má patku na špatnou stranu určitě by se vám zdál nějaký divný na první pohled.

Vždyt jsi to stejně uplně prozradil 😃 . Tvl ale usvědčuje mě to v mojí teorii, že pro tupé nácíčky má i hovno cenu, pokud to něho vyryješ hakenkreuz 😆 ..tolik peněz za nic. Omlouvám se ale všem military sběratelům,pokud by se někoho můj příspěvek dotkl 😉 . Chybama se člověk učí.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.