;) myslim, ze je to taky celkem zajimavy kousek, nikde jsem zadny podobny zatim nenasla🙂
Obrázky:

USA 567, známka z roku 1923. nebo pozdější reprint, vydaná k výročí zahájení stavby mostu Golden gate
hodnota 0,10, vzhledem ke stavu Vaší známky hodnota nula nula nic.
Jinak najít jde vše, jen když chcete. Pokud by jste dala do guglu obrázek, hned vám vyběhne množství známek, nebo nápis stamp Golden Gate a rovněž. s pozdravem
Co se v mládí nenaučíš, to můžeš ve stáří najít.

To asi ano ale tahle ma vadu tu jsem nenasla...pokud myslime tu Americkou..a dekuji Vam...

o žádné deskové vadě jste nepsala, to by dotaz zněl " nevíte náhodou o deskových vadách amerických známek?"
já vadu nevidím, jen poškození známky.
jinak na tomto fóru je spousta velmi dobrých filetelistu, kteří vám pomohou, pokud budou mít stimul, důvod.
já jsem pouze amatér a jsem.schopen jen orientačně navést k problémů.
většinu známek které uvádíte si můžete sama najít
a ocenit.
běžné známky katalogových hodnot v centech nejsou dnes obchodním tématem a prodávají se jen jako celky
například sbírka USA v desíti albech, která se pokud neobsahuje cennější věci prodá v řádu stokorun
doporučil bych, aby jste zvážila co očekáváte od tohoto fóra a v návaznosti na cíl specifikovala jeden konkrétní dotaz.
pak věřím že se vám obratem bude někdo venovat
Co se v mládí nenaučíš, to můžeš ve stáří najít.

Škoda, že je to rozmazané. Tá americká 20c Golden Gate vyzerá na pohľad ako výrobná vada - Zložený papier pred tlačou. Avšak to zloženie je tak malé, že si nie som istý či by mala väčšiu cenu, než bežná známka. Ak je zloženie väčšie, je to zaujímavejšie. Napr. takto.
Obrázky:

A poradite mi jak s tim urcenim, pokud by slo brat ohled na to ze nekde hledam pres telefon,kdyz je volna chvilka...
A jeste jednou vam vsem chci podekovat za ochotu a toleranci...🙂

Ruzne razitka pretisky a pritisky
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.