« Poslední úpravu provedl(a) Ing. Magor v 5. 8. 2022, 20:57. »
Moderátoři: jano7B9, Michaela, turtleoverhead.
Stránka: « < ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 > »
Autor | Příspěvek |
---|---|
#851 5. 8. 2022, 20:55
|
|
Registrovaný uživatel | |
#852 6. 8. 2022, 6:23
|
|
Registrovaný uživatel
|
No,do větší půlky o.k.
Pak komačská ocashontas se sekyrkou zlikvidovala všechny bělochy i s predátorem..a to už mi nesedělo.. ![]() Bruce Lee měl kliku že se tam nemohl objevit-také by ho dokopala.... |
#853 6. 8. 2022, 7:24
|
|
Registrovaný uživatel |
Lopezi nestourej, jo bylo to malinko přehnaný ale pořád je to sci fi ne? Jestli jsi viděl další predátory pak musíš uznat že je to po prvním a druhém dílu nejlepší film. A po druhém jen kvůli emoční paměti, reálně myslím nejlepší po původním Arnoldovo kultovce a líbí se mi že vrací do pozice hlavní hrdinky ženu.
_______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn. |
#854 7. 8. 2022, 10:27
|
|
Moderátor
![]() |
Paradoxně název sochy mincmistr je docela nepřesný.. https://cs.wikipedia.org/wiki/Mincmistr Socha ztvárňuje prostého řemeslníka razícího mince,pregéř,či mistr pregéř, nikoliv mincmistra.. _______________ Konzultace a poradenství v oboru numismatiky milan.heczko@yahoo.com |
#855 13. 8. 2022, 13:34
|
|
Registrovaný uživatel |
https://www.csfd.cz/film/599942-jursky-svet-nadvlada/prehled/ vcelku další bída v řadě.
_______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn. |
#856 13. 8. 2022, 21:55
|
|
Registrovaný uživatel |
Práve som to dopozeral. Išiel som do toho s malou dušičkou, pretože tieto x-té pokračovania geniálneho originálu priam neznášam. Väčšinou už len všetko poriadne pokazia. Ale bol som filmom milo prekvapkaný. Dej filmu od začiatku dynamicky odsýpal a dĺžka 90 minút bola tak akurát. Našiel som tam všetko, čo tam malo byť - predátor z ďalekého vesmíru, silní bojovníci, akcia a sexi žena z marginalizovanej komunity, ktorá sa vzoprela mužským stereotypom a predsudkom o postavení žien vrámci indiánskeho kmeňa. Vôbec som sa pritom nenudil. Áno, v závere bolo pár nelogických scén napr. keď tlupa mužských lovcov zajme peknú indiánku a ani sa len nepokúsi dať jej nejaký ten sexuálny návrh... a nakoniec indiánka s poranenou nohou rúbe valaškou či tomahawkom predátora hlava nehlava a ten sa viac-menej len prizerá. Tiež mi v závere chýbala čata "čističov" z radov predátorov, ktorá by vzdala víťazovi hold a odniesla si porazeného jedinca späť do vesmíru. Ale asi som zbytočný puntičkár. Za mňa veľmi dobre pozerateľné. ![]() _______________ Processed coin catalogs 2.748 Auctions / 22.294 Lots Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :) Sent from my ZX Spectrum |
#857 13. 8. 2022, 23:05
|
|
Registrovaný uživatel |
Zástupcovia Disney a National Geographic potvrdili, že slovenský televízny trh je porovnateľný s českým. Prečo je to tak? Pretože v Čechách fungujú TV stanice zadarmo prostredníctvom DVB-T, ale na Slovensku je DVB-T prakticky mŕtve. Preto prakticky všetci slovenskí diváci pozerajú platenú televíziu. No platené televízne stanice v káblovej sieti to roky stále nezohľadňujú. Napríklad pri lokalizácii pri veľkej väčšine staníc ponúkajú výhradne češtinu a slovenčinu vôbec neposkytujú. Dokonca slovenské TV ako Markíza a JOJ a ponúkajú vo svojich streamovacích službách Voyo a JOJPlay skoro výhradne český dabing. Firmy tvrdia, že češi sú už naučený na češtinu a ťažko by si zvykali na slovenčinu a že slovákom to nevadí. Výsledkom je absurdita, keď slovenskí abonenti platia český dabing. Iné je to pri zahraničných streamovacích službách, ktoré sa riadia predplatným a slovenčinu už majú. Ide o HBO Max, Disney+, Apple TV+ a čiastočne aj Netflix. Jednoduchou matematikou si spočítali, že na Slovensku majú podobný alebo väčší počet predplatiteľov než v Čechách a tým pádom by im mali poskytnúť lokalizované služby (dabing a titulky). Takže okrem vyplakávania vám ešte ostáva možnosť pozerať v originálnom znení s titulkami. ![]() _______________ Processed coin catalogs 2.748 Auctions / 22.294 Lots Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :) Sent from my ZX Spectrum |
#858 14. 8. 2022, 9:30
|
|
Registrovaný uživatel |
Tak na tohle jsem taky cekal ![]() _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn. |
#859 14. 8. 2022, 9:35
|
|
Registrovaný uživatel |
Diky za vysvetleni Fidzi, to jsem vubec netusil ze to mate takto. Ja teda na hodne ocekavany filmy vzdy poprve koukam v originale s titulkama. Neprijdu o narazky, nebo slangove vtipy ktery daber nepostrehne a prelozi doslovne aby davali smysl.
#860 7. 9. 2022, 20:20
|
|
Moderátor
![]() |
Už zítra jde do kin...
https://youtu.be/Ew8l5Kc4u-E _______________ Konzultace a poradenství v oboru numismatiky milan.heczko@yahoo.com |
#861 8. 9. 2022, 9:26
|
|
Registrovaný uživatel |
tesim se na to _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn. |
#862 8. 9. 2022, 10:59
|
|
Moderátor
|
Z ukázek a recenzí se mi to jeví jako píčovina
![]() |
#863 8. 9. 2022, 12:30
|
|
Registrovaný uživatel
![]() |
Ať je to co je to, chci ten film vidět
![]() |
#864 8. 9. 2022, 12:43
|
|
Moderátor |
Neodsuzoval bych to úplně. Mě film tedy nezajímá, protože jsem nabyl dojmu, že půjde o něco podobnýho jako film od Vávry jen v moderním kabátě, což by bylo naprosto super. Ale je to fantasy filmek bez kontextu k naší historii (vlastně ty jména jen odkazujou na Čechy). Čistá fikce o nějakym únosu. Prej pokus o Českou "hru o trůny" apod. (To jsem taky neviděl. A ani nechci.) Nejsem cílovka, ale diváky si to najde. RAději bych, kdyby Jákl dělal jen producenta a ne režii a vytvořil něco z naší historie. Bez to, aby tam naházel sportovce a zpěváky jako tady (Cristovao, Šeberle aúpd.), a vzniklo něco artovějšího, než průměrná fikce vsazená do našich kulis s průměrnou zápletkou. Název Jan Žižka, když to není o Žižkovi je divnej, měl nechat název "středověk", s tímhle názvem to jde do zahraničí. Jáklovi přeju dobrou návštěvnost a výdělek. « Poslední úpravu provedl(a) Paul v 8. 9. 2022, 12:45. » |
#865 8. 9. 2022, 14:00
|
|
Moderátor |
Vyzerá to jak prepadák ⛏️
_______________ ... Som tu deň a noc ... Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď http://sered-city.blogspot.com |
#866 8. 9. 2022, 15:48
|
|
Registrovaný uživatel |
Takže okrem vyplakávania vám ešte ostáva možnosť pozerať v originálnom znení s titulkami.
Přišlo Ti že vyplakávám ? ![]() |
#867 8. 9. 2022, 19:24
|
|
Registrovaný uživatel |
Mě to nevadí, statečný srdce je taky čistá fikce historický fantasy a je to pěkný film. Hlavne aby to mělo hlavu a patu. A jsem zvědavý jak se s tím Jakl popral když je to dokumentarista.
Vávra taky dostával gril za kingdom come deliverence a je to úspěšná a docela dobrá hra i když mě to tolik nezasáhlo. Posunul tím hranice český vývojářský scény tak doufám že se tohle podaří i jaklovo filmu. _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn. |
#868 8. 9. 2022, 19:29
|
|
Moderátor |
Na CSFD teď 67%, pro náročnějšího diváka to není. Navíc vždy na začátku to má v hodnocení support od všech, co na tom dělali a maj účet..pak to klesne.
Statečný srdce mě bavilo, epický bitvy, žádnej počítač, Gibson, to byl přeci jen velkofilm s rozpočtem jako prase. Historicky mimo, což je škoda..minimálně bitvy byly v reálu zajímavější, než ve filmu (na mostě, nebo taktika formací - schiltron. ) Jákl dokumentarista? Však jich natočil pár... Propadák ten film nebude, zřejmě prostě průměr.. |
#869 8. 9. 2022, 21:20
|
|
Moderátor |
Dnes dávali na ct2
https://www.csfd.cz/film/659023-nikdy-nezestarnou/prehled/ Parádny dokument. A koniec ma zabil 🙃 co si bol na nočnej? 😄 _______________ ... Som tu deň a noc ... Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď http://sered-city.blogspot.com |
#870 9. 9. 2022, 7:37
|
|
Registrovaný uživatel |
Ja ho znam jen z dokumentarni sceny, svet podle daliborka, v siti, cesky zurnal. No z nasi produkce je Zizka taky nejdrazsi film, tedy by se to v nasem rybnicku asi dalo nazvat velkofilmem. Ze se dnes pouziva green screen mi nevadi, muzou vznikat epictejsi zabery ale samo vseho moc skodi. _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn. |
#871 9. 9. 2022, 8:34
|
|
Moderátor |
To sis spletl s Klusákem
![]() |
#872 9. 9. 2022, 9:09
|
|
Registrovaný uživatel |
No budu hodnotit až film uvidím ,dřív to asi nemá smysl
![]() |
#873 9. 9. 2022, 11:12
|
|
Registrovaný uživatel |
Nojo, vidíš to, to jsem blbec. (Nebo to popletla predikce telefonu? ![]() _______________ Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn. |
#874 9. 9. 2022, 11:13
|
|
Registrovaný uživatel |
Jasně že predikce
![]() ![]() |
#875 9. 9. 2022, 13:45
|
|
Registrovaný uživatel |
Nie, nevyzerá.
Na CSFD film hodnotilo 712 fanúšikov, takže to hodnotenie bude fair a 67% zodpovedá fakt lepšiemu priemeru. Nie je to film historicko-dokumentárny, ale film inšpirovaný minulosťou a treba ho tak vnímať. Podľa trailerov mi pripomína štýl slávneho Gladiátora Ridleyho Scotta. Do filmu naliali hodne peňazí, neokukané obsadenie, množstvo filmových trikov, spolu s filmom štartujú počítačové hry... Všetko dobre naplánovaná komercia na americký štýl, aby z nápadu vyžmýkali maximum. Ešte som nekukol a sám som zvedavý na celkový dojem z deja, súbojov, kamery... _______________ Processed coin catalogs 2.748 Auctions / 22.294 Lots Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :) Sent from my ZX Spectrum |
Stránka: « < ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 > »
Seznam uživatelů · Seznam správců · Statistiky · RSS kanál
Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky | UseBB 1