Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Antikvariát » francouzský letecký časopis

Vykupminci.cz
Numisargo

francouzský letecký časopis

Moderátoři: numismat, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Dobrý den,nemáte někdo ponětí,o jaký časopis jde a jakou může mít cenu?Děkuji

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Registrovaný uživatel
Smazáno pro hloupost ;)
« Poslední úpravu provedl(a) turtleoverhead v 1. 11. 2018, 22:52. »
Registrovaný uživatel
Smazáno pro hloupost ;)
« Poslední úpravu provedl(a) turtleoverhead v 1. 11. 2018, 22:51. »
Moderátor
Pánové a přátelé,
buďme velkorysí byl to dotaz člověka, který prostě neví. Hledá u nás radu, pomoc. Jak by bylo Vám, pokud by Vás někdo takto "utřel" Mrzí mně ten přístup :evil:
Registrovaný uživatel
Smazáno pro hloupost

To sedí ;)
Registrovaný uživatel
Konečně jsem pochopil, že jsem hloupí. Nedivím se, že sběratelé houfně opouštějí tento server.Mějte se pěkně
Registrovaný uživatel
Mint napsal
Konečně jsem pochopil, že jsem hloupí. Nedivím se, že sběratelé houfně opouštějí tento server.Mějte se pěkně

Nejsi hloupý ale tvůj příspěvek byl ;)
« Poslední úpravu provedl(a) turtleoverhead v 3. 11. 2018, 12:46. »
Moderátor
narval napsal
Díky za to že sem hloupej,vic jak nejací protinožci-ti sou chytří..................sbohem a šáteček !!!!!!!!!!!

Přátelé,
zde jsem na vině určitě já, neb jsem Vás poprosil a to platí pro nás všechny vždy o slušnost. Vaše příspěvky nebyly hloupé, jen trochu povýšené. Prosím, pročtěte si co jsem napsal a ukažte svoji odvahu. Vždyť Vy dva patříte ke zdravému jádru našich stránek.
Registrovaný uživatel
narval i já jsme to nemysleli špatně, jen jsme tady chtěli vznést troch srandy, nic jiného.A jestli Pán co tady tomu šéfuje nemá smysl pro legraci, je mi ho upřímně líto.Nechci se nikoho nijak dotknout, Znám tyhle případy, ale už je jiná situace.Jestli nám tady budou pořád vládnout staré struktury kteří pořád nepochopili, že je jiná doba tak je to špatně
Registrovaný uživatel
A prosím o smazání pro hloupost
Moderátor
Mint napsal
narval i já jsme to nemysleli špatně, jen jsme tady chtěli vznést troch srandy, nic jiného.A jestli Pán co tady tomu šéfuje nemá smysl pro legraci, je mi ho upřímně líto.Nechci se nikoho nijak dotknout, Znám tyhle případy, ale už je jiná situace.Jestli nám tady budou pořád vládnout staré struktury kteří pořád nepochopili, že je jiná doba tak je to špatně

:D Tak to je tedy průšvih, vždyť i já jsem stará armádní struktura, co mám tedy dělat :mrgreen: :mrgreen:
Registrovaný uživatel
Tazatel /subfuska/ je tu nový, normálně slušně se zeptal a teď pravděpodobně nevěřícně zírá co se s jeho dotazem děje. Pokud lidé z fóra odcházejí, je to především proto že místo normální seriózní odpovědi na svůj dotaz dostanou povýšenou a arogantní, i když rádobyvtipnou hloupost. ;)
Registrovaný uživatel
subfuska: nepochybuji o tom, že o Vaše časopisy by byl zájem, ale musíte najít nadšence pro stará letadla. V sekci Antikvariát ho asi nenajdete. Zkuste sekci Modelářství nebo Co se jinam nevešlo. Stran ceny - již několikrát jsem to zde psal, je to stále totéž: cena je dána poptávkou.
turtleoverhead: palec nahoru, Vaše zásahy do tohoto vlákna sedí. Arogantní povýšenost není vtipná. O vtip se mohu pokusit pokud se v dané problematice vyznám. Pokud v tom nevyznám tak jsem zticha. Úštěpačná poznámka někoho kdo k tématu nemá co říci se opravdu nazývá hloupost.
Mint: Uražte se a odejděte, hodně za sebou práskněte dveřmi a potvrdíte tím svou hloupost. Nebo si řekněte byl jsem trouba, turtleoverhead má pravdu, příště si dám pozor - a jste borec.
« Poslední úpravu provedl(a) Hilaris v 3. 11. 2018, 14:07. »
Registrovaný uživatel
Na co bych si měl dávat příště pozor? Osobně si nemyslím, že jsem trouba, nemyslí si to má rodina, ani spolupracovníci.Podle čeho soudíte, že jsem trouba?
Registrovaný uživatel
Děkuji,nejsem překvapen reakcemi,to se děje všude,nahouby,mrk,ifauna a jiné.Mám rád sarkasmus a humor,proto mě Vaše odpovědi pobavily a neurazili.
Registrovaný uživatel
na ebay by takyto casopis mohol spravit max do 10 eur,
pravdepodobne menej.
takze odporucam ponechat ako zaujimavost.
pripadne darovat,
alebo na aukro od koruny, ak sa toho chcete zbavit.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Sběratel.com » Antikvariát » francouzský letecký časopis

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1