Autor |
Příspěvek |
|
|
Registrovaný uživatel
|
Teoreticky môžem, ale prakticky neviem kde bývate, pokiaľ do vzdialenosti cca 100km má to možno zmysel a ešte Váš vek? Po druhé mám zo súkmeňovcami žiaľ špatné skúsenosti, drahé kamene sú hodne o morálke, neberte to v zlom len priamo píšem moje cca 30 ročné skúsenosti na SK, pre svoj vek nerád zažívam sklamania. _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Môj ružový spinel Tanzania. Obrázky:  _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
indigolit 17 x 7 mm Obrázky: 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Indigolit je lokalita Pakistan? _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
grofik napsal Indigolit je lokalita Pakistan?
???
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Moje spinely tiež nie sú celkom malé kúsky, pokiaľ počítam cca 50% stratu výsledný produkt nebude na zahodenie. Obrázky:   _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Ametyst-Brazília Obrázky: 
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Niečo som pomalší 😊 Chryzoberyl, dúfam v alexandrit, uvidím.😳 Obrázky:  _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Spesartin Afrika Obrázky:   _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Myslím tiež s kategórie lepších kamienkov. Chryzoberyl.😊 Obrázky:  _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Nie celkom top kvalita smaragdu, ale na kolotoč poteší...👍 Obrázky:  _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Korunka dlhšiu dobu "nepotešila" naše očičká. _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Ani mifell😄
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Mifell tu hodne dávno nebol, možno sa usadil v Thajsku .😏 _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Našiel som v šuflíku nádhernú drahokamovú surovinu, ešte maličkosť, nafotiť a vložiť. Kua na tú som zabudol, škoda, veľká škoda priateľa, že umrel, to by bolo niečo. _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Akvamarin Tanzania, farba Londýnska modrá, po hrubom obruse. Obrázky:  _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dnes vložím smarag Brazília. Obrázky:  _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Bludovit. Efektní flekatý kámen. Obrázky:  
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
tmavá varianta Obrázky:  
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Zaujímavá vzorka, hrúbku si nechal štandard? Zrejme určené do Ag. _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Ruženin Madagaskar. Šperkárka kvalita.😊 Obrázky:  _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Dnes nikto nič nepridá? Možno všetci "traja" dosviatkúvavajú... _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
grofik napsal Dnes nikto nič nepridá? Možno všetci "traja" dosviatkúvavajú...
Dnes s jednou nemenovanou geologičkou k jej nemenovanej lokalite k váhu na pazúrik...a ja lajk ..ten najväčší z dnešného dňa 🤣😂🙏‼️😵😌😉
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Hodnotný príspevok.👍 Vysoko oceňujem.... _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|
|
|
Registrovaný uživatel
|
Cca 6 000 karátov obsidian, vynikajúca kvalita.😊 Obrázky:  _______________ Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
|