Sběratel.com

Diskusní fórum o sběratelství

Sběratel.com » Rady začátečníkům » Jak uspořádat Německo

Vykupminci.cz
Numisargo

Jak uspořádat Německo

Moderátoři: dejvy, ikanek, Jaromir, pavlinka, smith.

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Autor Příspěvek
Registrovaný uživatel
Hezký víkend všem. Mám k vám prosbu o radu.
Sbírám Německo od začátku (Baden) do současnosti.
Protože je to poměrně hodně materiálu a nyní mám sbírku dosti nepřehlednou , chtěl jsem vědět, jak tuto sbírku seřadit. Postupně tak, jak má seřazeno Michl? Do jednoho alba třeba Altdeutschlad, do dalšího Deutsches Reich, a jak potom? Co dát dohromady? Danzig, kolonie, obsazené zóny, Generalgouvernement atd... Vše dát dohromady? (rozhodl jsem se i pro BuM, které jsem měl zvlášť - jednou je v Michlu pod Německem, tak bude i v mé sbírce). Od 1949 už je to jasné, DDR, Bundespost, Berlín. Ale dělá mi starosti to, co je v Michlu po Deutsches Reich.
Asi nejlepší odpovědí bude sbírej tak, jak ti to vyhovuje a aby ses v tom vyznal?? :lol:
Děkuji moc za radu
Moderátor
EIM napsal
Asi nejlepší odpovědí bude sbírej tak, jak ti to vyhovuje a aby ses v tom vyznal?? :lol:
Děkuji moc za radu

No asi tak :). Také vezmi v potaz, kolik od té které oblasti máš a jak je velká pravděpodobnost nových přírůstků, abys nechal vhodně velké volné místo.
Registrovaný uživatel
Děkuji za odpověď, toto jsem samozřejmě uvážil již kdysi při začátcích, chybějící známky mají své "chlívečky" připravené :-)

Nové téma Další příspěvek

Stránka: 1

Sběratel.com » Rady začátečníkům » Jak uspořádat Německo

Diskusní fórum | Sberatel.com | články | inzerce | katalog | mince | sběratelé | zápalky |

TOPlist
Sběratel.com je poháněno systémem UseBB 1