Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

Archy, sice nemám ještě tak dobře nakoukaného Jana, jak vidno viz. nahoře, ale po projití znamének, by to mělo i sedět....první jedno a pak po dvou rozdělovacích znaménkách....
Nenapadá mě nic, co by mělo být jinak, ale jak jsem již psal, nemám ho v malíčku......😕

Koukal jsem na korunu, na písmena i perlovec.....a nic.....tak buď je to něco tak banálního, že si to ani neuvědomujeme, nebo jde o něco tak specifického, že jsem na to krátký.....

A co tohle....? Tyhle spekulace....nevím, jestli mají význam.....Dle mého jde o 10-tku....
Obrázky:

Ještě jedna věc....na vnitřním perlovci je trn....Jak je to s Lucemburkem a trny....netuším jak je to s trny versus Jan Luc....ještě jsem to nikde neviděl ani neslyšel....Víc toho už asi nevymyslím......😳

Áno, je to variant 10. Len som to sem hodil na preštudovanie, na začiatku (keď som na to pozeral z rýchlika...) sa mi zdalo, že krúžok medzi IOHANnES PRIMVS je viac mimo osi opisu, teda že je príliš blízko k vnútornému perlovcu; čo sa občas stáva pri var. 1, kde je druhý krúžok absolútne nedorazený chybou razidla. Ale ako tak pozerám, aj keď miesta na druhý krúžok by tam bolo habadej, bude to var. 10. Ale vďaka za diskusiu...😉

A mám tě......našel jsem ho, ale ten lev nic moc.....škoda, jinak bych možná i přemýšlel o koupii.😉

Přátelé, kdyby měl někdo jěště nějaký přebytek, kromě prvního a posledního typu, tak mám zájem....samo, že nějak musí vypadat.....😈 Vím, že to je spíše příspěvek do poptávky, ale když se to tady tak rozjelo...........
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.