Jasně, dáváte AdamkoviPOS cestu, jak z toho vyjít se ctí...
No, nic ve zlým, já s ním mám výbornou zkušenost, kdy mi prostřednictvím svého táty prodal jeden obraz. A i ze zdejších diskuzí je patrno, že je to slušný čestný člověk a zapálený sběratel...

Já jsem se do toho zamotal. A fakt nejsem podvodník, který by prodával padělky obrazů a okrádal lidi. Z mojí strany se jednalo o takovou hloupou provokaci. Prostě jsem na Aukru hledal nějaký obraz, o kterém jsem se domníval, že to je padělek. Našel jsem tohohle Zrzavého a potom ještě Cyrila Boudu, o které jsem založil další vlákno. Chtěl jsem, aby tady někdo otevřeně napsal "vždyť to je falzum" a čekal jsem, jak zareaguje bolt, jestli dotyčného upozorní, že by měl vážit slova a že by se mohl obávat případné žaloby. Přesně jako to psal mně v souvislosti s tím padělkem Oldřicha Hlavsy. A z toho důvodu jsem se ještě ptal "A kde berete jistotu, že to nemaloval Zrzavý?". Stejně jako se bolt ptal "A kde AdamekPOS bere jistotu, že to není Hlavsa?". Nic víc v tom nebylo.
Wjem: Díky za důvěru. Ten obraz jsem teď našel:
https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/nesignovany-obraz-35198
Tenkrát někdo u nás prodával dům nebo byt a měli tam kontejner do kterého vyhazovali harampádí. Já šel zrovna okolo když vyhazovali ten obraz tak jsem si ho vzal, toť vše. Byl to ten Rosák?

Drtivá většina zdejších přispěvatelů jsou slušní lidé a za to jim díky. Pokud někdy jsme ztraceni ve svém amaterismu a naivitě, tak nám prosím odpusťte, pokud umíte. A Vaše znalosti nikdo nikdo nezpochybňuje, na nich se učíme, vážíme si jich a jsme všichni za ně jenom rádi, pokud se o ně podělíte. A určitě vaše znalosti jsou tak hluboké, že všichni je respektují a nikdo nemá potřebu s vámi soupeřit.

=stepanik]
Drtivá většina zdejších přispěvatelů jsou slušní lidé a za to jim díky. Pokud někdy jsme ztraceni ve svém amaterismu a naivitě, tak nám prosím odpusťte, pokud umíte. A Vaše znalosti nikdo nikdo nezpochybňuje, na nich se učíme, vážíme si jich a jsme všichni za ně jenom rádi, pokud se o ně podělíte. A určitě vaše znalosti jsou tak hluboké, že všichni je respektují a nikdo nemá potřebu s vámi soupeřit.
[/quote
Souhlas😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.