Moderátoři: smith, Wjem

Profilový obrázek
Jenis

Uživatel

Zaregistrován:
2. 9. 2017

#11 4. 3. 2018, 09:40

Myslím že v Platýzu mají také povinnost doložit občanku. Jinak v galerii kde je ten Holec jsme koupily mimo jiné i nějaké grafiky a na poštovném jsme se v pohodě předem domluvili.

Profilový obrázek
jardelll

Uživatel

Zaregistrován:
20. 8. 2017

#12 4. 3. 2018, 12:14
Myslím že v Platýzu mají také povinnost doložit občanku. Jinak v galerii kde je ten Holec jsme koupily mimo jiné i nějaké grafiky a na poštovném jsme se v pohodě předem domluvili.

Tak děkuji za info.:-)

Profilový obrázek
jindra61

Uživatel

Zaregistrován:
6. 1. 2014

#13 10. 10. 2021, 11:18

Dobrý den,
jestli máte ještě zájem o obrazy malíře Karla Holce,tak jeden předválečný se mi dostal do rukou.V případě zájmu mne kontaktujte na jindravalsa@centrum.cz.Jindra

Profilový obrázek
ganmiki

Uživatel

Zaregistrován:
17. 5. 2021

#14 29. 1. 2024, 05:38

Trochu to zde oživím. Získal jsem tento obraz připsaný K.H. nicméně mám pochybnosti o pravosti, je mi to sice vcelku jedno, protože jsem na obraz přihodil z důvodu, že se mi líbí stylem, takové skoro ( berme s rezervou ) až "Blažíčkovské" chalupy, nebo trochu jako od Pavla Kabeláče, případně jiných malířů podobných výjevů, jenom jsem si říkal, že Holec není žádný echt ceněný ( myšleno finančně ) autor a pokud je to falzum, zda to vlastně má nějaký smysl padělat takové malíře, vlastně i rozměr je jaký Holec používal ( 60x70 ), tak nevím, ale mate mě signace vlevo ( ač jsem i takový od K.H. našel - otázka jestli ten byl pravý ) a bez datumu za pomlčkou, což myslím, že dělal ( vždy? ). No, ale jak říkám, nemám to na kšeft a na zdi bude jistě hezký.

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Obrázek vložený uživatelem

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.