Moderátoři: dejvy, smith, ikanek, regula_jan

gnilretniw napsal/a:
dobrý večer tady je taky nový kolega, ale z Moravy a pokud by jsi chtěl nějaká alba řekni jak velká mám jich tu po 60 letech požehnaně a dle stavu od 100 do 500 kč
a také nějaké katalogy by se našli jen upřesni zda také budeš sbírat BüM já osobně sbírám RU 1850 až po dnes se specialzací na RU 1867. Jo ještě mi sděl zda se chceš zabývat čistými či použitými známkami. AS takya zda budeš sbírat jen základní známky či se chceš věvovat nějaké specializaci. Měl bych tu albové listy 1918 - 1938
co ty na to bylo by tam i pár známek. A jestli to není tajemství jak daleko od Prahy
A to jsem jsem dnes kvečeru jel po dálnici MB-Praha!
přebýváš? Já jsem jinak z Benátek nad Jizerou jinak Jirka z Moravy

nejošidnější období... no hrát si a zkoumat dle katalogu můžeš všechny známky, je pravda, že ČSR se tuzemci nabízí jako první. Jen (pokud tě neopustí začátečnický elán) tě přestanou za chvíli bavit jen položky za halíře až koruny, budeš to chtít mít co nejvíc komplet a to se pak v případě ČSR I. roztáčí smrtelná spirála..:)

Ahoj "novacku" :-) Ja se k filatelii vratil po 10-ti letech v roce 2008 (a to jsem mel uz pomerne slusnou sbirku cisteho CSR I, II, BuM a Reichu), kdyz se mi narodil syn a ja vedel, ze jiz nemuzu tak casto navstevovat hospodu a ruzne pivni festivaly :-)) Od te doby jsem svou sbirku bruntalne rozsiril (ruzne nakupy dohromady pres 300k) a v prebytcich toho mam vice nez dost. Co se tyce CSR I, tak bych mel jak ciste tak razene. Akorat vetsinou ty levnejsi serie do cca 200-300, namatkou treba znamky z arsiku Kde domov muj. Toz jak bude zajem ...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.