no ja s teba uz nemozem.ved tam to mas. nechces tu mapu nakreslit? 😁
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

jo ono by to bylo dobré, když si ale chci nastavit tu mapku, vypnu to co tam nechci, tak tam ale nemám ty vodní toky a ani nejdou zapnout, páč je tu mám neaktivní😞 takže tam mám jen horstva, ale podle nich se pak špatně určuje bod, který do mapy budu chtít zaznamenat ... takže bych tam potřeboval přidat ty vodní toky a bylo by to super! na těch obrázcích to máš zvětšené, tak tam ty řeky máš, já ale potřebuji celou mapku v kuse

:roll: Beseduje rabín s katolíckym farárom:
Povedzte, pán farár, mohli by ste sa stať kardinálom?
No, myslím, že mohol...
A mohli by ste sa stať pápežom?
Ak boh dá, mohol by som sa stať aj pápežom...
A bohom by ste sa mohli stať?
Čo ste sa zbláznili? Bohom? Samozrejme, že nie!
... a jeden náš židovský chlapec sa stal... - uškŕňa sa rabín.😲 😆
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

To mi připomíná:
Modlí se Roubíček k Hospodinovi a stežuje si: Mám chytrého, schopného syna, jednou po mě převezmě kšeft, nemůžu si na něj stěžovat, ale poslední dobou, ta hrůza, začal vykládat, že chce konvertovat ke křesťanství!
A shůry se ozve hlas "Jó, Roubíček, mě budou něco vykládat.."

Nechají se zmrazit Rus a Američan...když je po sto letech rozmrazí, první co udělají je, že si koupí noviny.
Rus se začne smát a ukazuje Američanovi na první stránce velký titulek:
"V USA vyhráli potřetí za sebou volby komunisté"
Amík zachmuřeně zalistuje novinami a pak Rusovi říká: na tvým místě bych se moc nesmál a ukazuje menší titulek na straně čtyři: "Další nepokoje na čínsko-polské hranici."

Ten dobrý zvyk nám ostal dodnes😆 😁 zasadnutie vlády rok 1924.
Veľká časť vzpomenutých prekážok je úcty hodnou prácou daňových úradov prekonaná a pri tom všetko na základe horepovedaného je počet daňových reštancií a menovite počet nevybavených rekurzov príliš veľký. V nedostatočnom vybudovaní finančnej správy musíme hľadať aj nemožnosť odhadnutia daňovej schopnosti Slovenska a čo aj na Slovensku padá na jednu hlavu daňového zaťaženia na rok 1923. Mimo prirážky na miesto 566 Kč, v Čechách 439, na Morave 385, v Sliezsku 244, tak predsa nesúhlasím s jedným naším predošlým rečníkom ohľadne absolútnej výšky pasivity na Slovensku, keď z výš udaných príčin jestvujú u nás ešte ohromné daňové závislosti.
Opozdenie vyberania daní stalo sa pre poplatníctvo osudným, miesto v bývalej inflačnej mene našej musí sa platiť dnes daň vo zvalorizovanej našej korune. Pridružuje sa k tomu u nás na Slovensku ešte jedna lokálna okolnosť. V bývalom Maďarsku bolo zvykom platiť dane až po najmenej druhej upomínke, na podklade toho nakopily sa ohromné reštancie, ktoré pri prevrate obnášaly u priamych daní 23% a nepriamych 37% danových výnosov. Jedna závažná sťažnosť našich poplatníkov by sa mohla ovšem zmeniť už dnes, a to je, že u nás apelácie nemajú odkladný účinok. My vidíme, že daňové rekurzy od 1 až 1 1/2 roku nie sú vybavené. Taktiež žiaducné by bolo, aby dobrozdania generálneho finančného riaditeľstva boly podané aj od obchodných komôr a iných hospodárskych organizácií
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Možno by sa hodila sprcha... 😈
[
](http://img178.imagevenue.com/img.php?image=19068_image002_122_118lo.JPG)

preco by nepatril? je to real
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.