Zážitek cestujícího na letišti v USA...
...
Kdyz jsem loni na letisti v Orlandu, tak jsem postupne trem bezpecakum vysvetloval, ze ta divna vec co mi vyndali z baglu je obycejnej kompas, absolutne netusili co to kompas vubec je, nacez prisel supervisor a ten uz vedel co to je a tem zbyvajicim vysvetlil, ze to je predchudce GPS 😈
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

:roll: Príde blondínka do knižnice, oprie sa o pult kde je pani knihovníčka a spustí:
Jeden cheesburger, jahodový shake, malú kolu ....
Ale tu ste v knižnici, slečna. - upozorní ju ticho knihovníčka.
Aha. - povie blondínka a ďalej pokračuje šeptom - Takže jeden cheesburger, jahodový shake a malú kolu....😈
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

:mrgreen: 😁 😁 Ty mi dáváš......!

Už starší, ale opět platný...
Je povodeň - chlápek sedí na střeše a jedou kolem hasiči. Říkají - pojď my tě vezmeme, máme člun, neutopíš se. On na to, ne, to nemusíte, já věřím Bohu, že mě zachrání. Jedou kolem podruhé a situace se opakuje jen s tím rozdílem že už sedí jen na komíně a všude kolem voda. Zase hasičům poděkuje, že spoléhá na Boha a že jejich pomoc nepotřebuje. Jedou kolem potřetí a on už jen stojí na komíně a pouze hlava mu čouhá z vody - zase dostane nabídku na pomoc a znova zvořile odmítne s tím, že jej zachrání Bůh. Voda opět stoupne a on se utopí. V nebi pak předstoupí před Boha a vyčítavě se ptá, jakto, že to takhle dopadlo, když on se tolik modlil a tolik Bohu věřil. Jakto že mu Bůh nepomohl. Na to Bůh odpoví. "Jak nepomohl? Třikrát jsem pro tebe poslal loďku... ".

a jeden novější...
Prodám chatu v Karviné: Plovoucí podlaha, vodní postel, tekoucí voda, koupaliště u chaty. K videni ve 12:00 v Novem Jicine, v 13:30 ve Studence, v 18:45 v Ostrave. Zn: Spěchá.😁 😁 😁

Víte, jaká je nyní maximální povolená rychlost v Karviné a Troubkách?
.
.
.
Dvacet uzlů...😁

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.