Po nadviazaní prvého kontaktu ľudstva s mimozemšťanmi, robí s nimi redaktor rozhovor. (R=redaktor, M=mimozemšťan)
R: To máte všetci zelenú kožu?
M: Všetci.
R: A to máte všetci oči na tykadlách?
R: Všetci máte tiež 9 prstov na rukách?
R: A to všetci na tých prstoch nosíte také ťažké zlaté prstene?
M: Nie, len olaskí cigáni.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Manžel s manželkou idú do ZOO a zastavia sa pri klietke s orangutánom. Žena "kosť" s perfektnou postavou. Muž hovorí žene:
- Vyzleč sa a daj si dole podprsenku, čo to s ním spraví. Žena poslúchne muža a orangutan začne za mrežami búchať a trieskať celý nadržaný. Muž znovu hovorí žene:
- Daj si dolu nohavičky, čo to spraví. Žena ho znovu poslúchne. Orangutan už nevie, čo má robiť v klietke. Búcha, trieska, skáče po klietke. Vtom otvorí muž klietku, strčí ženu dnu a povie:
- No a teraz mu povedz, že ťa bolí hlava!

Chlapík ide popri starej budove a zrazu počuje tenučký hlások:
- Nechoď okolo, budova spadne!
Odstúpi od budovy a takmer súčasne sa budova rúca a len len že ho trosky nezasiahnu. Zamyslel sa, ale pokračoval v ceste k rieke, tečúcej v hlbokom kaňone. V momente, keď sa chystal prejsť most cez rieku, tak sa opäť ozve slabučký hlások: - Nechoď cez most! Most spadne!
V momente chlapík ustúpil a most sa s rachotom zrútil dolu. Opýtal sa nahlas: - Kto si?
- Tvoj anjelik strážny.
- Poď a ukáž sa mi na dlani, nech ťa vidím. Anjelik tak urobil a zjavil sa na chlapíkovej dlani malý ako náprstok. Na to chlapík dlaň zovrie a začne anjelika silno žmoliť v dlani a hovorí:
- Kde si bol ty sviňa, keď som sa ženil?

Aj toto je celkom dobrý kameňák: 😃
http://ostatne.bazos.sk/inzerat/10580284/Pozor-nalez.php

Chlop šedzi doma vo foteľu a vyhadzuje do ľuftu arašidy a lape ich do papule. Zrazu ho žena viruši z totej produktivnej činnosci a prave vyšmareny arašid mu dzigne do ucha. Snaži sebe ho vybrac on aj žena, ale arašid še dostava furt hlbše a hlbše do ucha. V tom momence vchadza do dzveroch dcera aj s kamaratom.
Ten kejdz zbači co še robi, ta vopcha chlopovi dva prsty do nosa a hutori:
"Fuknice!" A fakt - arašid je zrazu von.
"Ta to je perfektne!", hvari žena, "toten chlopčik je genius, som zvedava, co z ňoho budze."
Ocec smutne prikivne: "Podľa teho jak mu šmerdzeli prsty, sebe mišlim, že naš zať."
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.