hurley: doslo mi to vcera v emaily tak som to skopiroval a hodil sem... nic viac, ako vtipy ktore sem davam...
co sa tyka c..... mam svoj nazor
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články

Hurley: z tvého projevu mi to tak vyznělo, že si nedáš šáhnout na tatíčka Masaryka - odtud ta idealizace (a ještě si píchnu... z pohledu dnešní "korektní" doby se jeví jako kryptorasista).
Ad Hus... budete se muset spokojit s hodně nepřímým pramenem (takové jsou všechny prameny týkající se jeho mládí - krom jednoho) - Toulky českou minulostí, díl druhý. Když to převyprávím svými slovy; co by študák chlastal jako doga. Nezávidím mu to, nevyčítám mu to.
A co se týče vymyšlených citací... minimálně po Česku jedna běhá, je zneužívána a všichni se ji ještě smějí.
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.

gorila: samozřejmě že spousta činů co vykonal jako president je hodně kontroverzních, některé se dokonce mohou zdát jako "kryptorasistické", přesně jak píšeš, z pohledu dnešní "korektní" politiky, např. hned rasové a národostní uspořádání v nově vzniklé republice. Věřím, že třeba pro Němce žijící tehdy v pohraničí to rozhodně nebyla idylka (a to ještě netušili co teprve přijde).
Chvilku jsem pátral a ten Hus a jeho smyšlený výrok koluje po netu už hodně dlouho a radost z toho rozhodně nemám, ale co s tím nadělám. Můžu tak maximálně vyletět jako čertík z krabičky jak jsem to předvedl zde🙂
Jaká jiná ještě koluje po netu? Možná jí znám, ale teď si na žádnou nevzpomenu.
babygulka: Poslední dobou se právě podobný fórky objevily jako houby po dešti a nemyslím si že by to jakkoliv přispívalo k již tak dost vyhrocenému problému s touto menšinou. Vše ostatní kolem toho je věc názoru a já nemusím souhlasit ale budu názor respektovat, s jedinou výjimkou, pokud nebude nabádat k násilí a nenávisti k jakékoliv skupině ve společnosti.
Ale dost bylo řečí, už se raději vrátím k mincím🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.